Vargus
-
Kaebaja:liss
Kaebatav:kellamees ja delyx
Põhjus: scammisid mu asjad ära
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? 1.5 ja 1.6
Lisainfo (pildid, tõestus): olin oma sõbraga (vinku) samal ajal kõnes ja ta võib tunnistada et ma läksin väga närvi kui Mind niimoodi üle lasti, õnneks ka teised kaasamängijad said olukorrast aru kui sellest chatti kirjutasin ja mind aidati veidi.Põhimõtteliselt oli asi nii et soovisin osta looma mune ja kellamees pakkus mulle isegi tasuta neid ja soovis et teda telepordiksin, läksin sinna kohale ja siis mind rünnati tema (kellamees)ja ta sõbra (delyx) poolt mind võeti mu asjad ära kui surin, tagasi ei antud vaid lahkuti serverist.
Kas mul oleks kuidagi võimalik oma asjad tagasi saada? Ja neid teo eest karistada -
Kas Sul on juhuslikult juhtunu ajal chatist pilt tehtud?
Saada ka palun enda logs failid, need aitaks meeletult.
Leiad logi failid kui vajutad windowsi nuppu + r, kirjutad "%appdata%" ja lähed sealt .minecraft -> logs ning otsid sealt logi faili mis vaja. Kas siis tänase kuupäevaga või "latest" -
kahjuks ei teinud chatist pilti aga alguses oli mõte teha, pole nüüd kindel kas saadan õige faili kuid parem oleks meilile saata kuna siia ei lase
-
Sa saad faili üles laadida kasutades upload.ee või midagi sarnast, seejärel lingi siia saata
-
-
Ei, see pole õige.
Veendu, et lähed ".minecraft" kausta ja sealt "logs"
Muide, mis asju kaotasid? -
https://www.upload.ee/?page=finished&upload_id=de48d14a82fc2232d2ed99a3d0ce1508
äkki nüüd, ma pole selliste asjadega eriti tark vabandust
kaotasin head relvad, netherite armori ja muud -
https://onedrive.live.com/?cid=34BCFA11E96F9A60&id=34BCFA11E96F9A60!637&parId=34BCFA11E96F9A60!167&o=OneUp
eelmine läks valesti vist, proovin nii -
Link tundub vale olevat, andsid lingi laetud failile mida näed ainult Sina, mitte eelvaate lingi.
Kui mäletad enda asjadel enchante ja muud sellist, siis võibolla saan enda asjadest asjad tagastada, sest Kännukas otseselt asju ei tagasta sellistel olukordadel. -
https://www.upload.ee/files/13015386/latest.log.html
okei piinlik, nüüd sai vist -
helmet: aqua affinity, mending, protection 3, pespiration 3, unbreaking 3, aquatic 1
chest plate: mending, protection 4, unbreaking 3
pükstel sama mis chest
boots: depthstrider 3, feater falling 4, mending, protection 4, unbreaking 3
vibu; flame, infinity, power 4, unbreaking 3
pickaxe: efficiency 5, mending, unbreaking 3, silk touch -
Mis kell tpasid ja surma said umbes?
Fail on õige kuid kellaaeg on vale, otsi palun üles fail või failid mis on tänase kuupäevaga ja saada need ka. -
-
okei täiesti haige ma kaotasin need failid ära vist vmdea, kohutav maj saa hakkama
-
jätab selle asja siis lihtsalt nii, pole ullu
-
Olgu, viimaseks küsimuseks küsin veel,
kas kellamees oli isik kes Su lõpuks ära tappis? Kas tappis Su alla kukutades, või peksdes? -
Jah kellamees tappis mu, alguses kui tpasin Oli aru saada et ta plaan oli mind alla kukutada kuid ma ei saanud surma siis, aga paar sekundit hiljem all peksis tema ja ta sober mind surnuks
-
Leidsin coreprotectiga piisavalt tõestust.
Mängijad karistatud, asjad tagastatud (panin Sulle seljakotti).L&A.