SB expert ch : Flower Gatherer ikaldus
-
Tere
Olen selle CH peal kinni juba üle 300h, blue orchid saamine sõltub liialt õnne faktorist (mida tundub et mul pole). Ehk oleks võimalik midagi teha antud CH lihtsustamiseks?
Teoreetilised lahendused-
Lisada /pood antud ese (kindlasti kõrge hinnaga)
Muuta vastava NPC spawnrate'i - pole päris kindel kas annab teha
Lisada Swamp biome -
Mine swampi seal neid on alati
-
nvm
+- -
10 / 10 st kasulik vastus @Primka
-
Np
-
Kui kellelgi on veel ideid kuidas olukorda lahendada, tundke ennast vabalt siia alla postitama.
-
Millest jutt? Swamp biome on olemas, keegi pole seda ära eemaldanud.
-
Ma olen kõik biome'd läbi proovinud - pole sellist SkyBlockis mis antud lille spawni annaks
-
@KarlPro123 ideid?
Hetkel on pmst võimalus vastava NPC spawni saada 1x 4,775h jooksul (arvestades et 48 block raadiuses on sobiv spawnimise punkt).Sellest on võimalus vastavat trade'i saada ainult 1 iga 22st võimalikust trade'ist
Nutuseks teeb asja ka see et maksimaalselt saab osta 8 lille, ehk siis vaevalt et keegi müüks kuni endal vastav CH tehtud on.
Mõni võib saada esimese korraga, mõni nagu mina ei pruugi saada ka 300+ tunniga antud spawni.
-
Bump - Võiks mingisugune väljund siiski tulla antud sisendile.
-
Bump
-
/rename post to "Asi mis juhatust ei huvita sest kes SB'd ikka mängib"
-
Kuna huvi vastutavatel isikutel puudub siis võib selle teema lukku panna.
Üldjoontes kasutu foorumi alagrupp ja imho võiks SB üldse kinni panna, ilmselgelt on tegemist tavalise survival serveriga kus arendav/juhtiv osapool on hõivatud muude tegemistega ja huvi SB vastu puudub.
16 päeva jooksul oleks võinud mingisugustki kasuliku tagasisidet anda (kasvõi sorry, meil pole aega tegeleda sellega).Lisaks tagasiside Abistajatele kellega on kokkupuudet olnud antud teemas: Pole mõtet soovitada mängijatel teha foorumis postitusi peale seda kui vastav postitus on juba tehtud.
@KarlPro123 võiks süveneda enne kirjutamist ja kui juba kirjutasid, siis kontrolli.
/lukku
-
Mis nende blue orchid tähtsus on?
-
Ees on välja toodud et tegemist on itemiga mida on vaja challenge tegemiseks.
/is challenges, expert, flower gatherer.Hetkel on võimalik seda saada ainult rändavate müügimeeste kaudu, ka sellest on eespool kirjas (koos dumb-down statistikaga)
Ma pole päris kindel kas järgimise taseme challengetest on kõik tehtavad siin serveris.