SkyPvP 7.0 | Uuenduste logi
-
SkyPvP 7.0
Uus uuendus on senisest veelgi parem ja huvitavam!
Uuendused:
Oleme tagasi taevas ja valmis näitama parkuuriskille, samal ajal olles tähelepanelikud, juhuks kui peab vastu võtma vastase rünnakut.
Uus SkyPvP 7.0 uuendus toob mängijateni tagasi 6.0 versioonist armastatud disaini koos mõningate lisade ja muudatustega.
Enam ei ole SkyPvP selline mängumood, kus peab rändama mööda saari ringi ja otsima endale piisavalt varustust, et saaks nautida normaalset võitlust. Nimelt saab nüüd iga kord enne saarelt väljumist võtta endale võitluskit-i, kus on lisaks kergemale rüüle ja mõõgale kaasas kõige tavalisemad ressursid, et natukene PVPs vastu pidada. Saartelt on siiski võimalik varustust leida.
Võitluskit-i võtmiseks võid kasutada kas /kit tasuta (ainult spawnis olles) või vajutada enne saarelt väljumist väljumise kohas asuval mõõgal esemeraamis. Uue kit-i saab võtta iga 30 sekundi tagant. Surres kaovad rüü ja võitlusvahendid, ent toit jms kukub vastase jaoks maha, juhuks kui nendest esemetest võiks kasu tulla.
Selles uuenduses ei ole võimalik enam saada XPd pudelitena. Nüüd peab leveleid ostma spawnis asuvast poest. Raha teenib ikka mängijate tapmisega, aga võib võita ka Vote ja Annetaja kastist ning samuti saab poest osta. XP on ka kastides auhinnaks. See uuendus muudab tugevate rüüde ja võitlusvahendite tegemise keerukamaks ja aeganõudvamaks, kahandades liiga tugevate mängijate osakaalu.
Et tavamängu kõrvalt oleks ka muid tegevusi, on võimalik teha ka läbi erinevaid väljakutseid. Suur osa nendest väljakutsetest on seotud mängijate tapmisega, kuid on ka mõningaid teisi. Väljakutsete auhindadeks on enamasti võtmed kastidele või raha.
Vote ja Annetaja kasti on lisatud ka mitmeid teisi auhindu ja erilisi esemeid, mis võitluse ajal kasuks võivad tulla.
Tappes mängija, kukub nüüd maha ka tema pea. Kas minu pea on väärtuslikum kui kellegi teise oma?
-
26.09.2021 uuendus:
- Lisatud AntiCheat.
-
16.10.2021 uuendus:
- Lisatud DAILY Kit. Seda kit-i saab Annetaja ja Vote kasti vahelisest helesinisest Shulker Box-ist. Võtme saamiseks tuleb vaid hääletada - iga päev saab ühe selle kasti võtme. Võti on virtuaalne ehk seda ei saa kellelegi edasi anda vaid saab ainult avada selle kasutajaga, millele hääletus oli tehtud.
- Parandatud üks katkine silt.
-
21.03.2022 uuendus:
- Parandatud AntiCheati võimekust.
- Parandatud katkised auhinnad Vote ja Annetaja kastides (Vote Speed Boots, Revenge Sword, Supertoit).
- Parandatud vead seoses poega.
NB! Kel veel vigaseid auhindu, saab neid minu käest ümber vahetada.
-
30.03.2022 uuendus:
- Parandatud katkiste Vote/Annetaja kastide võtmete saamine.
Palun kirjutage mulle kui olen mängus või Discordi, et saaksin teie vigased kastid töötavate võtmete vastu välja vahetada!