Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

aurap0hlavesi ja beureb unban

Arhiiv | Unban avaldused
    2
    4
    50
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      aurap0hlavesi last edited by

Tere!
      Üle mitme aasta mängisime sõbraga (beureb) kännuka serveris. Rändasime ringi, otsisime sobivat elupaika ning olime juhuslikult vee peal (mina ujusin, tema oli paadikeses). Beureb üritas mulle samuti paati visata, kui järsku ilmus välja kolm (eeldatatavasti moderaatorit) isikut. Seejärel küsis üks neist (CCmees), millega beureb tegeleb. Beureb vastas selle peale, et üritas mulle paati visata ning sai seejärel ilma selgituseta koheselt banni. Mõni hetk hiljem sain ka mina CCmees poolt banni. Enne banni saamist ei öeldud meile mingite reeglite rikkumise osas midagi ning siiani ei tea me, mille osas me täpsemalt eksisime. Banni põhjuseks on sisestatud "Karistusest kõrvale hiilimine" ning banni pani eelnevalt mainitud CCmees. Ban on 9 päeva. Sooviksime saada unbanni kasvõi juba sellel põhjusel, et meile ei öeldud, et oleksime midagi valesti teinud, ning ka enda teada reeglite osas eksinud pole. Juhul kui unbanni ei saa, sooviksime vähemalt põhjendust või banni kestuse vähendust, kuna me ei saanud isegi võimalust end kaitsta.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • CCmees
        CCmees JUHTKOND last edited by

Kui üle mitme aasta mängisite uuesti, siis mis on Teie vanade kontode nimed?

• A
          aurap0hlavesi last edited by

Kuna viimati mängisime kännukas ligi 5-6 aastat tagasi, siis päris kindel pole. Varem mängisime mõlemad crackitud minecraftiga, seega kontod muutusid. Mõned võimalused on ehk Mintykerr, m4llera/mallera, p3lm33n ning FateReloaded. Kui see aitab, siis enamjaolt mängisin ma koos Pvpprozzz123-ga. (Lisaks pole ma kindel, kas kontod on suure või väikese tähega või kas mõni kontonimi on mitmekordsete tähtedega).

• CCmees
            CCmees JUHTKOND last edited by

Unbanned.

L&A

• 1 / 1
            • First post
              Last post
            • @triks Teie mängija konto poolt tuli alerte, Kill-Aura ja auto-clicker. Sain ka videole panna kuidas teil auto-clicker käib. Ban jääb alles.

• read more
            • @triks
              95456ddb-89d6-47f2-9bea-35b769084017-image.png

Nagu päriselt vä? Ei saa mingit unbanni. Kui juba soovides ka solvad ja näha on, et viisakaks jääda ei soovi.
              7 päeva pärast näeme.

Lukku!

• read more
            • T

mingit hoiatust vms ei olnud

• read more
            • T

KAsutansin mouse 4 vms ta on , see mis automaatselt lõõb, ja sain 7day banni, mis toimub lohhi kari 😄

• read more

2

1.3k
            Users

1.3k
            Topics

11.8k