CCmees - juhtkonda/arendajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: CCmees
Discord: Medved#0948
Vanus (vähemalt 15!): 21
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul: Täpselt 3 aastat meeskonnas. Juht-Administraator olnud alates 15.09.2021Mis on teie põhiline tegevus meie serveris: Minu põhiline tegevus Kännukas on loomulikult mängijate abistamine. Küll aga on juhtunud olukordi, kus mängijad eiravad reegleid ja seetõttu pean neid karistama reeglitest lähtudes. Kindlasti olen meeskonnale abiks ka sellega kui aitan mängijatele kaitseala või warpe panna või hoopis taastan lõhutuid ehitisi.
Minu õlule sattunud kandideerimisega, warpidega ja foorumiga tegelemine. Lisaks ka Kännuka discordiga tegelemine.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti:
Võiks olla regulaarsemalt eriüritusi
Positiivsed & negatiivsed küljed:
Otsekohesus, karmsus
Järjepidevus (~1000 päeva järjest daily vote)
Natukene palju vaba aegaKas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kui välja arvata meeskonnaliikmete testimised, siis ei.
Lisainfo: Kandideerimise peamiseks eesmärgiks on anda arendajatele abikäsi. Tihtilugu tulevad mängijad meeskonna poole probleemiga, millega ei saa arendajast allpool olevad inimesed aidata. Seega peab mängija pikalt ootama, kuni temaga saab lõpuks tegeletud. Ma tahaksin seda ooteaega vähendada. Paroolide vahetuse ja rankide tõstmise ooteaegu ma olen suutnud juba oma ametiajal vähendada. Näiteks minu eelkäija(te) ajal pidin ootama ranki tõstmiseks 2-4 nädalat. Tänapäeval on see paar tundi. Lisaks tahaks Kännukat edasi arendada.
Lisaks olen praegusel positsioonil olnud juba üsna pikalt (aasta ja mõned kuud peale) ja tahaks anda võimaluse ka teistel meeskonna liikmetel olla Juht-Administraator. Nagu näiteks Vanem-Administraator krisss18.
Arenduse poole pealt olen mitmed aastad tagasi tegelenud Minecraft serveri arendamisega. Omandan ka hetkel kõrgharidust infotehnoloogia erialal. Programmeerimis keeltest olen tuttav Pythoni, C,C++, Java ja Assembleriga
-
@CCmees maitea panu hullu poolt vms
-
-
Mu kanakulli pilk ja säravad silmad ütlevad, et sellest vennast saab asja
Poolt!
-
poolt noormees
-
-
Lisatud.
-