VarbaSeene kandideerimine valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: VarbaSeen
Discord: Kastitus
Vanus: 19
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi hetkel ei ole aga olen kiire õppija ja olen avatud uutele väljakutsetele.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Tegelen ehitusega koos Madisega, oman warpi, olen inimestega hea suhtleja, aitan teisi, kui vaja ja veedan serveris toredat aega.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Serveris esineb tihti lagi, mida küll ei ole võimalik parandada (karlpro123 ütles), chatis on liiga vähe kontrolli öeldu üle ja tihtipeale on vähe meeskonna liikmeid või üldse mitte kedagi serveris.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed: Olen väga rahulik ja suudan säilitada enesevalitsust ükskõik millises olukorras. Olen soe ja sõbralik suhtleja ning oskan kõigiga läbi saada, kui vaja.
Negatiivsed: Vahetevahel olen kasutanud mõnda ebatsensuurset sõna, mis on serveris keelatud aga olen valmis ennast muutma selles osas. Isikliku elu pärast ei ole võimalust olla 24/7 serveris aga olen päevas nii palju kui võimalik.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei, kui olen siis tõesti ei mäleta miks ja mille eest.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: ...
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen päeva jooksul serveris keskmiselt 5-7h.
-
See postitus on kustutatud! -
Poolt!
-
Ei sobi meeskonda, eriti kui kandideerimise ajal tegeletakse vargusega.
L&A
-
-