VALVURIKS AVALDUS
-
Teie mängusisene kasutajanimi:Glofee
Discord:Kolmnurk
Vanus (vähemalt 15!):Olen 15.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Ise olen olnud ühes teises serveris abistaja. Selle serveri nimi oli Malev ja olin seal abistaja umbes 2 kuud.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Eeldatavasti et kinni püüda programmide kasutajad ja neid selle eest siis karistada.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu kui mängija jaoks on poes müümis hinnad liiga väiksed ja isegi suured farmid et too väga raha sisse. Kui ma saaks muuta seda siis teeksin seda kindlasti.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne on kindlasti see et serveril on head pluginid nagu nt erilised loitsingud jne. Veel on serveris üldjuhul sõbralik meeskond. Halvad küljed ongi asjade müümise summa poes ja rohkem väga polegi.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks:Ma arvan et ma olen kõige rohkem bannitud inimene kännujast ja sellepärast ma.ka kaalusin kas üldse proovin meeskonda tulla. Ma olen üldiselt saanud ise xraymise pärast aga viimane kord oli 1 lag machine ja siis veel vahepeal oli keegi teine mu kontoga vist killaurat kasutanud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Aktiivsuse poolest olen aktiivne nädala sees umbes 17.00-23.00 ja nädalavahetusel olen 10.00-ma üleval suudan olla. -
Karistusregister mustem kui mu korstnalõõr.
Ei.L&A
-
-