Hoayu valvuriks. (vol2)
-
Kuna Karl otsustas põhjusetult panna mu eelmise avalduse lukku, siis ma teen lihtsalt uue, et näidata Karlile Kännuka kommuuni liikmete jõudu ja jaksu! Ja Karl, sulle nii palju, et kui sa kavatsed ka selle avalduse lukku panna põhjuseta, siis ma teen lihtsalt veel ühe.
Teie mängusisene kasutajanimi:
✘ Hoayu
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):
✘ hoayu#1676
Vanus (vähemalt 13):
✘ 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
✘ Kännuka endine vanem-administraator;
✘ Paljudes teistes serverites, mida hetkel olemas pole meeskonnas olnud;
✘ Enamik tüüp-pluginatest selged.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
✘ Ehitamine;
✘ Naljatamine;
✘ Mingil määral mängijate otseselt mitte aitamine, kuid lahenduse leidmise suunas vihjamine. Mõte seisneb
selles, et kui pidevalt kellegi eest midagi teha siis nad ei saagi iial üksi hakkama. Parem on vihjata ja lasta neil
see endal ära teha ja siis nad õpivad järgmiseks korraks.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
✘ Pole mõne kuu jooksul mänginud, kui lähipäevil midagi märkan siis kindlasti lisan EDIT(n) selle punkti juures.
✘ EDIT: Näen Kännukas seda, et juhtkonnaliige Karl paneb avalduse lukku inimesel, kes on igati asjakohalik ja sobiv sellele kohale. See arvamus ei ole minu enda arvamus, see arvamus on mängijate poolt üles toodud.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:
✘ Pluginad ja nende kasutamine selge.
✘ Mõistev ja mõistlik suhtumine teistesse meeskonnaliikmetesse ja kindlasti mängijatesse
✘ Arusaadav selgitus, millest saavad ka kõige nooremad liikmed aru.
✘ Kiire ja täpne command'itega. Lõbus ja sõbralik mängijatega.
✘ Kiire õppija uuemate pluginate puhul.
Negatiivsed:
✘ Suhteliselt lühikese süütevõimega (kui mingi mängija jama keerab, siis ehk annab andeks. Pideva jama keeramise korral võin karistada karmimalt kui mõni muu meeskonnaliige.)
✘ Teatud asjade suhtes olen liiga karm, teatud asjade suhtes olen liiga leebe.
✘ Varem oli mul probleem sellega, et ülimalt kiiresti zone'sin oma tegevustesse ja unustasin täiesti ära, et mu töö oli aidata inimesi. Hetkel ei oska selle koha pealt kommenteerida.
✘ Teen vahetevahel rumalaid nalju. (EDIT)
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
✘ Kui ma õigesti mäletan, siis ei ole. Meeskonnaliikmed võivad selle punkti juures midagi lisada, kui leiavad.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
✘ Kooliga seonduvatel põhjustel mängin arvatavasti kas õhtupoolikutel või hommikuti, olenevalt päevadest. Julgusega võin öelda seda, et päevas 5-6 tundi ei ole probleemne. 5-6 tundi ilmtingimata ei tähenda seda, et ma olen kogu selle aja serveris lihtsalt /afk, vaid mõtlen päriselt 5-6 tundi aktiivsust, serveris olen vast /afk kauem.Paluks iga hääle juurde selgitavat märkust, mitte ühesõnalist kommentaari. Paluks hääletada ainult juhul, kui sa oskad kritiseerida inimest, mitte pilduda lihtsalt seda mis OLI ja mida ei anna enam mingil moel muuta. See mis oli enne ei samastu sellega mis on praegu. Aitäh!
-
poolt sest et miks mitte.
-
Kui avaldus pandi lukku siis ilmselt sind ei soovita meeskonda, sa oled 17 ja peaksid ise selle peale tulema
-
Kui eelmine avaldus on lukku pandud, siis tohid uue avalduse teha alles kuu pärast.
olen nagu sellist asja kuskil varem näinud
-
Avaldus lukku, proovi nädala pärast.
-
Mis tohtimisest te räägite, kui vend paneb avalduse lukku põhjusetult.