Kaebus - kas see on tp kill ?
-
Kaebaja: gripp
Kaebatav:
ilyMIrel ja rott1234 (sama teema erinevad juhud)Põhjus:
Sooviks teada kas see mis nad tegid oli reglite rikkumine (tpa kill)?Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? 19. Keelatud on mängijaid TP killida, trapida.
Lisainfo (pildid, tõestus):
esimesel juhul ilyMIrel müüsthisestoniale beaconit. Ma ühinesin jutuga sest soovisin ka beaconit. Mõlemad pakkusime talle hinna ja ta nõustus - polnud selge kellega (aga ilmselt thisisestonia), otsustasin õnne proovida ehk saan talt ka osta. ilyMIrel ütles et tpa ja kuigi ma oleks v6inud õelda et pangu ./ah´i otsustasin ma invi tyhjaks teha ja tema juurde tpada. Kui ma tema juurde tpasin kukkusin kõrgelt alla sest ta lendas. Näis et ta oli sama teinud ka thisisestoniale. Isiklikult mul mingeid materiaalseid kahjusid ei olnud.
Teine juhus on rott1234, täpset põhjust ei mäleta miks ma tema juurde tpasin aga omaarust küsisin ma kes on mesa lähedal ja ta ütles et ta on. Tpasin tema juurde ja ta tappis mu ära. Ta EI olnud meses ega selle lähedal.
Ka sel juhul polnud mul materiaalseid kahjusid.
Lõppkokkuvõtes sooviks lihtsalt teada kas see mis need mängjad tegid on reeglite rikkumine või ei?
-
reeglite rikkumine, tp kill keelatud
-
Teine on kindlalt tpkill. Esimese kohta võiksid täpsustada olukorda, sest kui mängija aksepteerib teleport kutse, siis isegi kui tema lendab, siis sina teleporteerud maapinnale.