Skrollzi kandidatuur (Valvur)
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Skrollzz
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Skrollz#9776
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga olen olnud osa Kännukas meeskonnast x2. Leian, et omandan kõiki vajalikke teadmisi, et astuda tagasi Kännuka meeskonda ja olla abiks serveri arengule ja kasvule. Oman ka kogemusi teistest mängudest, kuid leian, et neid ei ole vaja mul hetkel oma avalduses välja tuua(võib küsida).
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Enamajaolt ma eelistan mängida Survivali ja seda ma teengi enamust ajast, kuid olen valmis panustama enda aega ka teistesse gamemodedesse, kui seda on vaja. Kindlasti tuleb ka ära mainida see, et eelistan pigem inimestega chatis vesteleda.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Võin täie tõsidusega öelda, et hetkel ei ole mulle viimasel ajal eriti midagi silma torganud, kuid igasugus asju või ette tulla, peab valmis olema selleks. Enda kogemuste kohapealt võin öelda, et ei ole vaja midagi lisada.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
POSITIIVSED KÜLJED: Ka minul olemas mõningad positiivsed küljed, mis tuleksid kindlasti kasuks ja üks, mida ma tahan kindlasti välja tuua on see, et ma olen koostöövõimeline. Samuti tahaksin välja tuua selle, et ma ei satu kergesti närvi ja suudan alati igas olukorras rahulikuks jääda, kasvõi, kui teine osapool on agressiivsem.
NEGATIIVSED KÜLJED: Üks negatiivsetest külgedest on see, et ma ei oska ennast väga hästi analüüsida ehk endale hinnangut anda, kuid loodan isiklikult, et ajapikku see asi muutub. Teine negatiivne külg, mis mulle kohe torkab on see, et ma võin olla veidikene liiga tõsine vahetevahel.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, ma olen varasemalt saanud Kännukas serverist karistada.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Antud situatsioon juhtus juba aastaid tagasi. Lugu oli selline, et mängisin nime all "FrankCastello" ja kandideerisin meeskonda tol ajal. Niisiis, märkasin, et ühed tuttavad olid kõnes ja kutsusid mind endaga mängima. Saime ehk mängida u. 15-20 minutit kuni üks tuttavatest hakkas välja pakkuma ideid, mida mina võiksin oma õigustega teha. Sealt edasi hakkasin, siis inimesi serverist bannima, mille tagajärel mind banniti serverist. Viimasel ajal ei ole ühtegi korda karistada saanud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Peale seda, kui meeskonnast kickti ebaaktiivsuse eest, siis olin mõnda aega eemal, kuid hakkasin 3 nädalat tagasi tasapisi ennast uuesti sisse elama ja olen suutnud 2-3tundi päevas sees käia. Kindlasti olen valmis enda aktiivsust veelgi tõstma, kui seda on vaja. -
Vastu. Ise olid ebaaktiivne ju
-
Poolt
-
@TheDavidEst Jah, ma olin ebaaktiivne, kuid ma olen ennast valmis muutma ja leian, et nüüd on õige aeg ennast uuesti tõestada tervele meeskonnale ja mängijaskonnale, et suudan jääda aktiivseks. Kolm on kohtuseadus Aitäh vastuse eest muidugi!
-
Vastu!
Chatis pole kordagi silma jäänud + su onlinetime on kohe kindlasti liiga vähe. -
@Ruxxz No olgu, kui vähe, siis vähe. Proovin seda kiiremas korras parandada
-
Poolt, sõbralik isik.
-
Saanud kaks korda demote ebaaktiivsuse eest ja kui õigesti mäletan siis pärast viimast demotet saatsid meid kõiki perse.
OLEN KINDLASTI TEIE KANDIDATUURILE VASTU! -
@ScoobyDudu Jah, parandan natukene sinu öeldut. Olen saanud 1 korra ebaaktiivsuse eest kicki/demote, mitte 2. Selle esimese pildi peale mind võeti tegelikult tagasi kuna tegu oli arusaamatusega, kuid teise eest juba sai kicki. Teist väidet ei lükka ümber, tõepoolest saatsin kuna olin tookord endast väljas, kuid antud situatsiooni üle ei ole enam mõtet hakata vaidlema, oli mis oli ja tulevik on veel ees.
-
Poolt
-
@Nupzik Aitäh
-
@V2gaP6nev Tänud seltsiline!
-
@ItsMe420 Tänud!
-
Onlinetime näitab, et sul on ainult 10h. See on kindlasti liiga vähe, et meeskonda kandideerida.
Lukku.Arhiivi.