idk kuhu panna seda
-
Ei tea mis teema alla seda panna aga jah
imo kui reeglid pole selle kohta mida keegi teinud on ss võiks meeskond oodata inimest/kirjutada kuhugi (nt priva) ja küsida miks keegi midagi tegi ja paluda tal see korda teha vms, mitte kohe hakkata suruma bani.
Lisada uus reegel kus ütleb et end portalite kinni katmine (ahjude jms) on keelatud
Samuti endi ronimine on oma vastutus ja surma saades oled ise süüdi ning minu arvates on see et pigem saab inimene surma ja teine saab ta asjad kui mingi vend läheb hüppab lic portali -
- Kõige kohta pole reeglit vaja kui loogiline mõtlemine korras oleks.
- Sinu põhjendus end portaali kinnikatmiseks ei olnud piisavalt mõjuv põhjus selle lubamiseks.
- Endi ronimine ongi omal vastutusel, aga kui sinna minejaid ootab ees Segane kes neid koheselt ründab ning reageerimiseks on niigi vähe aega, siis peame ilmselgelt meie meeskonnas midagi ette võtma selle osas.
- Teisega võideldes peaksid olema siiski võrdsed tingimused ning mängijal võiks olla võimalus põgenemiseks. Kui tahad kellegagi niiväga tapelda, siis lepi nendega kokku mitte ära ründa ootamatult neid, kes seda kõige vähem ootavad.
- Lisaks, võta oma eesti keelega midagi ette. Mul läks kordades rohkem aega sinu sõnumi sisust arusaamiseks kui vaja oleks olnud.
-
End Portali kinnikatmine on võrdväärne Nether Portalite kinnikatmisega, mis sisuliselt jätab mängija lõksu ning ei lase tal edasi liikuda. Ja miks sul üldse vaja ahjudega portal kinni katta?
-
@uqu ütles idk kuhu panna seda:
kui loogiline mõtlemine korras oleks.
aga ilmselgelt ei ole ja seda üsna paljudel?
-
@karlpro123 Et inimene ei läheks keset pvpd minema.
-
@miniboyy End ei ole pvp areen ning sealt lahkumist ei tohi takistada.
-
Olemas on ka /home /spawn jne. Ja enda süü, et endi rosib.
Serveris isegi pole pvp areeni ja end kõige loogilisem koht.
Pealegi kus ja mis ütleb, et see keelatud tegevus reeglites ei ole sellist asja mainitudki. -
ma nõustun Miniga me lih teame segast ja tema pvpmist
-
@zerocolas Kes ei teaks.
-
@miniboyy Hea küsimus
-
@miniboyy See läheb maailma reostamise alla või suvaliste blokkide asetamise alla.
-
Kuidas sa reostad maailma kui blockid midagi ära. Siis peaksid paljud inimesed kelle hulgas olen mina ka bannitud olema, sest oleme endi blocke pannud.
-
@miniboyy Karl ütles tegelt hästi, End ei ole pvp areen, sa ei tohi omavoliliselt sinna sisenemist või sealt lahkumist blokeerida.
-
@miniboyy tegelikult võibki selle eest ka karistada, kui paned suvalisi blocke täis nt endi. See, et pole karistada saanud, ei tähenda, et see lubatud on,
-
Kui me peaks teie jaoks iga reegli kirja panema oleks meil ~100 reeglit mida te nagunii läbi ei loe ja meelde ei jäta..
Midagi enam arutada ei ole siin, niiet panen teema lukku.