Zyte Valvuriks
-
Minu mängusisene kasutajanimi: Zyte
Kontakt: Fatty#9418
Vanus: 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul: Aastate jooksul olen olnud meeskonnas nii mõneski serveris. Minu viimane kord meeskonnas oli Impeerium MC's mis läks kinni paar aastat tagasi. Peale pikemat pausi minecraftist võib olla mu teadmine käskudest küll roostes, aga olen kindel, et see tuleb kiirelt tagasi. Olen harjunud ka tegema rühmatööd ja tean, et igal liikmel rühmas on omad tugevused, nõrkused ja oskused ja neid tuleb alati arvestada.
Minu põhiline tegevus serveris: Olen kännukas suuremate pausidega juba korraliku aja mänginud. Serveris olen ainult survivalis. Peamiselt tegelen oma asjadega, aga tihti võib näha mind chatis kellegi küsimustele vastamas.
Kas näen Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti: Serveri jõudlust võiks võiks kas suurendada või optimiseerida, muid muresid hetkel ei meenu.
Positiivsed & negatiivsed küljed:
Positiivsed:- Suudan hoida külma närvi.
- Olen abivalmis, kui serveris on abi või nõu küsijaid, siis peaaegu alati olen chatis, et uurida milles probleem ja kui mul on ressursse, teadmisi või oskusi, siis aitan.
- Olen väga analüüsiv ja alati vaatan enne konflikti või situatsiooni üle, kui otsuseid teen.
Negatiivsed:
- Minu unerežiim on ebaühtlane ja seetõttu ka aktiivsus serveris.
- Juhtun aeg-ajalt ropendama, kuigi üritan mitte.
- Vaidluste või erimeelsuste korral võin olla kangekaelne.
Kas olen kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ja
Kui vastasin jaatavalt, siis miks: Ropendamine
Lisainfo: Aktiivsus võib olla väga kõikuv. Mõnel päeval saan mängida 10 tundi, teisel aga 2 tundi. See-eest üritan olla serveris olla nii palju kui saan. Nädalavahetustel võib aktiivsus eriti kõikuda. Võib juhtuda, et olen kas terve ööpäev sees või üldse mitte. Lisaks ma ei kandideeri, et hakata mängijaid karistama ja käsutama. Kandideerin, et serverist saaks parem kogukond, kus enda vaja aega veeta.Parimate soovidega,
Zyte -
Poolt!
-
Poolt
-
Poolt!
-
Poolt.
-
Poolt, on tihti mind aidanud ja on usaldusväärne.
-
vastu, imelik
-
Tee ikka oma unerežiim korda, poolt
-
Poolt
-
Tänud kõigi häälte eest. :))
-
Kas on ikka soov?
-
@Zyte poolt
-
Minugi poolest POOLT, kuid pead parandama seda, et sa ei kipuks ropendama. Meeskonnas on vajalik külmnärv :))
-
vastu, niisama.
-
vastu, ei tea sind
-
vastu, tahtsin lihtsalt 2 korda vastu olla.
-
vastu, kuna osutub olevat ufo
-
ufo on lendav tundmatu objekt!
-
@yame Topelt ei kärise
-
Kindlalt poolt:))