Tere kõigile!
Järgnevalt saate lugeda minu meeskonnaliikmeks kandideerimise taotlust.
Teie mängusisene kasutajanimi: AixaScaredBoo
Discord: AI.xa (@kosmopoliit)
Vanus (vähemalt 15!): 22 [22,75]
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Päris mitmeid aastaid tagasi olen olnud Kännuka meeskonnas moderaatori rollis. Pikemalt lõin kaasa aga Relaxx serveri tiimis, kus olen olnud nii moderaator kui ka administraator. Lisaks oli paar väiksemat serverit, kus olles panin käe külge sealse kogukonna hoidmisesse ja suunamisse. Olen nautinud inimeste abistamist ja vajadusel ka korrale kutsumist, probleeme mul suhtluse ja empaatiaga pole. Samuti on andnud palju tuge minu oskuste lihvimisse minu töökohad, mis on olnud seotud samuti suuresti inimestele parimate lahenduste pakkumise ja probleemide lahendamisega, seega leian, et inimestega, sh mängijate ja meeskonnaliikmetega, mul keeruline ühist keelt ja mõistmist saavutada ei ole.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Mulle meeldib ringi reisida, erinevaid ja huvitavaid asju koguda ja oma ehitiste kallal vahepeal nokitseda. Kui ma parasjagu neid tegevusi teha ei soovi, siis vestlen hea meelega mängijatega, kes parasjagu mängus sees on, võimalusel uudistan nende kodusid ja/või annan nõu ja abistan.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Vana versiooni puhul ei saa ma suurt midagi välja tuua, kui vaid seda, et teatud meeskonnaliikmeid ei näinud ma serveris sees või Discord'is vestlemas kordagi. Olenemata sellest, kui aktiivne parasjagu mängijaskond on (korreleerub päris kenasti serveri mapi uudsusega), võiksid olemasolevad liikmed panustada aktiivsuse hoidmisse, kui just pole mõjuvat põhjust selle mitte tegemiseks. Meeskonnaliikmete aktiivsust võiks võimalusel reguleerida juhtkond, nt üldisema graafiku olemasoluga.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:
- Olen üsna avatud suhtleja ning mul on palju kogemusi inimestega (nii töömaastikul kui ka mujal);
- Tajun huumorit ning suudan kaasa rääkida igasugustel teemadel;
- Lahendan piisavat kiiresti ja efektiivselt olukordi, mis vajavad minu tähelepanu;
- Ma olen suhteliselt armas inimene, kui teised on minuga samamoodi armsad. Muidu olen sõbralik-neutraalse režiimi peal. Muidugi rumalustega minu juurde tulla ei tasu, sellega seostub minu järgmine punkt.
Negatiivsed:
- Ma võin tunduda natuke kuri või ülbe mõne inimese jaoks, kuid see ilmselt tuleneb nendel hetkedel mu konkreetsusest, aususest, teadlikkusest mingi olukorra suhtes;
- Mulle meeldib vahepeal sõnavara ja teadmiste kallal norida, kuid see tuleb mul automaatselt ja pole halvaga mõeldud, pigem abistav ja korrigeeriv lähenemine.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Ei tule hetkel küll pähe ühtegi korda.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Töötan nädala sees ning käin ka aeg-ajalt laboris. Sellegi poolest on mul võimalik käia paar tundi iga päev sees, vajadusel ka tööajast, kui olen kodukontoris parasjagu.
Tänan tähelepanu eest!
Aixa.