Kandideerin valvuriks!
-
Olen vist näinud sind varem serveris pole kindel. Poolt i guess.
-
Kui vastus karule on tõene ja tunde juurde kogud, siis Poolt!
-
Poolt
-
idk poolt
-
@aa Nagu Karu ütles, see koht pole selliste teemade ajamiseks. Pealegi on adminil igasugune õigus teiste avalduste alla kirjutamiseks.
-
Vastu!
-
@Ruxxz
miks nii, palun selgita -
@Liskah_ Teised on juba küllalt selgitanud.
-
@Ruxxz vähem kui minut aega tagasi
-
@Ruxxz
Tahaksin sellegi poolest teada miks -
@Liskah_ Eee? Näiteks sa ei pea pingele vastu?
-
@Zyte ok
-
"võiks võrdne olla poistega, samapalju tähelepanu jne kui poistele." start simping bitches
" lapsikuks muutuda ja ei ole väga tihti arvuti taga enam." lapsik on enamus inimesi meeskonnas, keda näinud olen läbi teksti siiani, aga kui jutt viia teisele lause poolele, siis miks taotled, kui väga tihti pole? imo kännuka playerbase suht decent ja server vajab pigem rangemat ja kindlamat järelvalvet pidevalt.
isiklikult võttes, siis ma arvan, et sa saaksid hakkama, kuigi mul on väga suur kahtlus selles ja selle pärast olen ka vastu. -
@kults okok, davai hakkan simpima poisse, väga ei taha sest kutt olemas kutte näen igalpool arvutis no, ei taha väga simpida lambiseid. Aga ja ma üritan end hoida, mdea paremini käitun kui ennem sellessuhtes, ise näen ka et ma käitun paremini kui ennem sest elu rohkem korras
edaspidi võib minust rohkem loota, võin õelalt käituda aga no see on põhjusega. -
lol dog ok
-
Arvamused on veel oodatud. Nendest võib paljugi hetkel oleneda.
-
ei
-
Kindel ei
-
Muudan oma hääle erapooletust vastu hääleks. Põhjuseks on see, et minu arust ei ole sa ikka palju muutunud nägin seda täna serveri discordi chatis kui olid minu arust ärritunud ja solvunud, et keegi sai enne sind sisse kui avaldus tehti hiljem. Mdea seda arvan mina ja selle juurde ma ka jään.
-
Poolt!!!