Warpi ei lisata. Soovitame midagi ilusamat välja mõelda ja vaata teisi warpe kuidas on üles ehitatud, et saada mingitmoodi inspiratsiooni.
L&A
Enamasti antakse see autase isikutele, kes on olnud kaua Kännuka meeskonnas, tublit ja head tööd teinud ja on lahkunud.
Warpi ei lisata. Soovitame midagi ilusamat välja mõelda ja vaata teisi warpe kuidas on üles ehitatud, et saada mingitmoodi inspiratsiooni.
L&A
Reegel 1.7 karistus – max 2 nädalat blokeering, esimene kord hoiatus, teine kord vaigistus 30m - 1d, kolmas kord blokeering 12h - 3d, korduval rikkumisel võib määrata karistuse olenevalt olukorra tõsidusest
Reegel 1.12 karistus - max 1 kuu blokeering, esimene rikkumine - hoiatus, teine rikkumine - mute vahemikus 30m - 1p, kolmas rikkumine keeld vahemikus 12h - 3p, järgnevate rikkumiste puhul juba pikemad blokeeringud
Kui ilusti lugesin siis Jan480p on 8 hoiatust. 2 Meeskonna liikmelt banni saanud ja ühe banni süsteemilt. Kas on vaja pikendada ban'i ? 3 Korda ban'i saand või kui ka mitte rohkem? 3 Päeva on õigustatud. 3 Korda keeldu saanud. Isegi ei lugenud seda ban'i mis sai xray eest.
@Keeks86 Jan on ka mitukorda eemale sattunud karistusest/hoiatustest, kui on korduvalt chatis ropendanud, jms.
Troll avaldus, enne õpi kirjakastis ilusti rääkima.
L&A
Warpi hetke seisuga ei lisata, soovitame warpi sisse disaini luua, need, et kirstud on seina vastu lihtsalt pandud ei ole ka nii hea. Liiga tühine jms.
L&A
Teie mängusisene kasutajanimi: Babagoii
Discord: kaka.duu
Vanus (vähemalt 15!): 22
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Olen eelnevalt moderatsiooni tööd teinud Kännuka Minecrafti serveris.
Kogemust Kännuka moderatsiooni tööga on umbes aasta.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Ehitan erinevaid ehitisi, aitan kaasa warpide loomisel ning meeldib sõpradega koos pulli teha.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Antud hetkel silma midagi ei jää. Kui midagi tuleb ette, eks ma siis annan teada.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivne:
Olen väga vaba suhtleja ning olen abivalmis. Kindlasti ei võta asju südamesse ja mõistan huumorit.
Negatiivne:
Kuna käin ka tööl, siis kindlasti ei ole aega alati serveris moderatsiooni tööga tegeleda. Mängin ka teisi mänge ning see võib ka olla vahel takistuseks.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Ei ole!
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Kui satun arvuti taha, ning login sisse Minecrafti ja satun Kännuka serverisse, siis olen seal ikka tunde ja tunde.
Teie mängusisene kasutajanimi: 66tera
Warpi nimetus: CE
Server, kuhu warpi soovitakse: Survival
Mis on warpis huvitavat: Warpis on suur hunnik custom enchante, peamiselt hakkame müüma neid, kui müüme ka paari mob heade, ostame ka boss spawn egge teistelt mis nad meile müüvad.
Soovitud ikoon warpile, mida näeb /warp käsklusega: Enchanted Book
Pildid (vähemalt 3): https://imgur.com/a/WMH748W
Koordinaadid (täpne plokk, kuhu warp pannakse): X: -12079 Y: 134 Z: -8739