Pange see teema juba lukku, siin pole väga midagi arutada.
@indruh Mina tegin sääsest elevandi? Ma ei teinud isegi kaebust Sinu kohta, liikmed tulid ise vaatama mis toimub, kaebust tulin lugema sest olid mängu chatis jutuks, miks SINA sellest asjast nii suurt probleemi teed, kui see on kõigest mäng ja üldse ei hooli?
Mina olen arvestanud serveris mängides sellega, et lapsed ning lapsemeelsed käituvad nii nagu lapsed ikka ning lõhuvad jne, minule torkas silma nutt ja hala, valetamine ja sellest ka minu kommentaar.
Ja huvitavad väited - Sind ei olnud seal üldse, kõigest spawnisid sinna, sa ei tea tulest midagi, põletasid puid, tahtsid ikkagi näha kas minu maja läheb põlema... ehk siis ikkagi eksisid reeglite vastu.
Oleks Sa kohe chatis kirjutanud et "ou, põletasin siin metsa ja su maja läks põlema", aga Sina hoopis üritasid väita et "pole näinud, pole olnud". Ma olin mängus, mu alal oli veel üks tegelane kes läks vaatama, et miks tuleb maapeal põlemise hääl, ning kirjutas et keegi oli seal - sündmuskohalt lahkub siiski süüdlane...
"Rohkem enam ei vasta" - ja siis vastad ikka edasi... otsusta siis ära.
Ja Sinu jutt - "see pole ju päris elu" - no just, siin maailmas otsustavad reeglite tõlgenduse üle siiski kohalikud adminnid mitte Sina.
Soovitan teraapiat, minul on ammu uus küla ehitatud, miks Sina siin ikka jaurad?