ja ma ei läinud ta poodi samal ajall ma olin juba seeal
Latest posts made by Jonts
-
RE: Kaebus
ma ei ütleks et ma peitsin need oli lihtsalt ühes shulkeris aga mu rüüü pole shulkeris see oli pvpest saadud set ja minu päris rüü on tema käes kui just ta seda kuidagi mu basi ise ei pannud
-
Kaebus
Kaebaja:Jonts
Kaebatav:Msi4You
Põhjus:falls pannis
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)?:kuna mina sain pänni kun am vötsin teise inimese asjad kuigi samal ajal tema vötis minu full seti mind WARPIS ära tappes ja mina pidin andma asjad talle tagasi aga mingit jutu polnud selest et ta peaks mulle midagi andma nii et ma ei andnud siis admin (msi) vötis need mult ära ja bannis mind kuigi se shulker kust ta vötis olid poooled asjad segamini minu enda asjadega ja ma (arvan) et ta andis ka osa minu asju minu tapjale ära ilma et mina oleks sanud (oma) asju tagasi reglid mina rikkuti no mina varastasin aga teine mängja varastas ja tapis warpis mis on 1 vs 2 varastamine on reeglite poolt kealtuid ja mulle öeldi moderatori poolt et ka warpis tapmine on keelatud ja mina sain selle köige eeest banni.
Lisainfo (pildid, tõestus):(ma vöin tuua pilte köigist oma asjadest enne surma ja juhtumi enda puhul mul on tune et pole midagi väga töestada)