Tere Karl mulle soovitas Timo teha kaebuse. Kas omanikul ehk sinul on luba kõiki reegleid rikkuda ? Räägid taga, laimad jne. Mis sellest serverist siis alles jääb ? Isegi sina võiks oma reegleid jälgida. Mis eeskuju sa näitad siin ?
Latest posts made by Atsikan
-
Kas omanikule kõik lubatud ? Sooviks saada unbanni
-
RE: Tere, panen pildi lihtsalt kas meeskonna liikmed nii ülbed juba ? Nüüd jälle ma vihatud.
Kas te kõik tegelesite ? Ma tean, et kõik ei tegelenud teiste inimestega !
-
RE: Tere, panen pildi lihtsalt kas meeskonna liikmed nii ülbed juba ? Nüüd jälle ma vihatud.
Meeskond ei tohiks ignoda loe oma reeglid palun läbi !!
-
Need meeskonna liikmed ei tegelenud minuga ; Seemina, Kezpe, Aluzka Uqu
-
Tere, panen pildi lihtsalt kas meeskonna liikmed nii ülbed juba ? Nüüd jälle ma vihatud.
Meeskonnaliige peab arvestama, et mängijate heaolu ja abistamise arvelt peab lõpetama enda tegevused mängus, olgu selleks siis näiteks maja ehitamine või muu taoline
-
RE: Tere proovime uuesti siis, et Uqu jumala eest seda maha ei võtta !!! Sooviks ikkagi meeskonalt normaalset suhtumist :P
Kas ma ropendasin või midagi Uqu võtta munad pihku nüüd ja ära kustuda seda ära
-
Tere proovime uuesti siis, et Uqu jumala eest seda maha ei võtta !!! Sooviks ikkagi meeskonalt normaalset suhtumist :P
Tere, kuidas on võimalik meeskonna aega raisata kui nad midagi ei tee ja kui küsid neilt midagi ehk (Uqult) siis ta ei vasta ja kui vastab ütleb, et chat halba värvi ja ta tegeleb mängimisega ja pean talle /msgma kas tõesti mängijad nüüd igas serveri hädas süüdi ? Saan mute selle eest kui räägin nendega isegi hoiatust ega warni ei saanud
-
Sooviks saada unbani kuna ma ei kasutanud ühtegi viga ära !!!!
Tere, mul küsimus Karlpro123 milleks need questid on ? Mina tegin seda questi tõesti mingi 1000 korda aga ma ei rikkunud mitte ühtegi reeglit xp tegin /warp sxp-s ja kasutasin enchantimiseks cobbelstone labidaid. Nüüd seleta lahti miks ma banned olen ? Põhjus oli vigade ära kasutamine ehk kas päevas tohib aind üks kord sama questi teha ?Loe mulle see reegel ette ! Kusagil pole kirjas, et queste ei tohi mittu korda teha.