sain v2itetavalt varastamise eest bani kuigi mina seda ei teinud!!!!!!
-
nimi opbanda123
Blokeeringu põhjus: varastamine ja valetamine
Karistaja nimi kahepaikne
soovin unbani saada sest mina ei ole varastanud ega valetanud tahaks isegi teada saada milles mind s66distatake tean et alt acc on k2idud varastama aga see kes seda tegi ei ole mina tahaks lh unbani saada!!!!!:D -
See postitus on kustutatud! -
See postitus on kustutatud! -
Realsuses ei olnud mingi reegli rikkumisega. Warp peab olema ise ohutu, surmakindel, aga praeguses olukorras ei olnud ohutu warp.
-
Nagu Karl seletas: "Meil on reegel 1.13, mis keelab küll otseselt teistel jagada paroole, kuid käib ka mängija enda kohta ja tagamõte on ka see, et kahjusid või tagajärgi ei pea me võtma arvesse. Samuti ei saa me tõestada, et seal käis tõepoolest teine inimene, mitte sina ise, seda võib igaüks väita."
Sinu alt, Sina vastutad, isegi kui keegi teine käis sellega sees.
Lause bannija (kahepaikse poolt): "l6dviku ip oli identne opbanda omaga 25 minutit parast ta valja logimist" ning iphistory ei eita seda.Warpi suhtes, me ei saa vett pidada ohtlikuks. Samuti ei saa meeskond iga minut kontrollida kas kõik warpid on ohutud, kui warp lisati siis oli lisamise ajal ohutu. Pealegi, kui warp ei oleks ohutu ning mängijad seal surevad, ei õigustaks see nende asjade varastamist.
Praegu võttes tõestuse järgi järeldaks, et Sa valetad ning Sina oled siiski see reeglirikkuja.
-
1.5. Keelatud on igasugune varastamine. Samuti ei tohi takistada mängija juurdepääsu enda asjadele;
(karistus – max 2 nädalat blokeering, esimene kord antakse võimalus asjad tagastada) ....aga saite asjuad tagasi ju kui see oleks mina olnud siis ma oleks need cactusega 2ra kaodanud -
Ütled et pole sina, aga tead kõike väga täpselt?
-
Unbani ei saa, proovisid ka keelust kõrvale hiilida.
L&A.