Sinu nimi: Kezpe (kespe#6969)
Blokeeringu põhjus: ei tea
Karistaja: no idea
Miks soovid unbani saada: Ei tea mis valesti tegin seega palun unbani discist semud
1.1. Keelatud on kasutada abistavaid programme (fly, speed, jesus, spider, fastbow, antiknockback, xray, killaura, chestesp, macrod hiirtel (mis teevad suure ebainimliku CPS-i jne), v.a autoclickerit plokkide asetamiseks ja lõhkumiseks ehitustöödel. Skypvps on lubatud autoclickerit kasutada üksnes XP ja lumepallide loopimiseks.
(karistus - max igavene blokeering, esimene rikkumine 7d ban, teine rikkumine 14d ban)
Sinu nime: Buustujurger Blokeeringu põhjust: Kasutasin xp farmis autoclickerit
Karistaja nime: Hapukoore_salat Miks soovid unbani saada: Kasutasin xp farmis autoclickerit ning sain banni kuid arvan, et karistus on ebaloogiliselt pikk. Istusin farmis kui sain 7meks päevaks banni mis minu arust on autoclickeri eest väga karm. Saan aru, et autoclicker on reeglite vastane kuid ikka arvan, et 7 päeva on lihtsalt ebaloogiline. Saan aru, et karistus peab jääma kuid loodan, et seekord lühem.
Breedisin oma lambaid enda kodus ja siis järsku viskas mind mängust välja ja ütles, et Babagoii bannis mind abistavate vahendite pärast. Palun ütelge mulle millal ma kasutasin abistavaid vahendeid!
Soovin saada unbanni võimalikult kiiresti kuna mind banniti põhjuseta!