Kooqa bannib for no reason
-
Sinu nime: raunzxd
Blokeeringu põhjust: Korduv warpi reeglite rikkumine
Karistaja nime: Kooqa
Miks soovid unbani saada: Mina tegin /warp xp, ühel pool oli keegi, teine pool oli tühi. Bigeyetuna tuli kusagilt nurga tagant välja minu kõrvale tapma. Tegin helpop, et selgeks teha, et mina ennem olin ja mina warni ei saaks. Kooqa lihtsalt tp-s minu juurde ja ütles "headaega raunz" ja pani 1 päev bani. Ma leian, et see ei ole eriti ilus tegu Kooqa. -
Miks teist üks lihtsalt teisele poole ei läinud siis?
Üldjuhul on tõesti kole tegu bännida nii, kui see vastab tõele.
-
Co lookup näitas, et sina tegid oma blaze killi 40 sekundit tagasi kui bigeyetuna oli juba mitu minutit blaze tapnud. Sinu semu sõnul logisid sa ka just sisse niiet ma ei saa aru kuidas oleks tema saanud probleeme tekitada. Sa saatsid helpopi sellelajal kui sina tegid oma esimese blaze tapmise. Oled varemgi selle samal põhjuse pärast warni saanud ja kuna see sama asi juhtus jälle siis otsustasin karistada baniga. Minu silmis oled sa kogunud väga halva reputatsiooni oma pidevate trollimistega.
-
@kooqa Jah, ta tuli kusagilt nurga tagant välja. Kui mina sinna läksin polnud kedagi seal. Ta tuli pärast mind sinna
-
Okei, mõistan, et lahendasin seda olukorda natuke valesti võttes poole ja ma ei kuulanud teist osapoolt.
Unbanned L&A