GroofyXD UNBan.
-
Sinu nime GroofyXD
Blokeeringu põhjust /back commandi abusemine+solvamine.
Karistaja nimeNightblad3
Miks soovid unbani saada
Soovin unbani kuna sain ebaõiglaselt banni
Nightblad ei vaatand mis symzy ise tegi kui tuled /back tagasi siis hakkab ta ise tapma.
Ja kui BED maha paned vajutab ta ise selle peale et süüdistada et tegin /back killi.
Põhimõtteliselt tegi Nightblad3 symzyga koostööd et tema mitte banni saada.
Sooviks ebaõiglase eest UNBANNI. -
Ma ju ka nägin mis Symzy tegi. Arvatavasti ta vajutas ise ka voodi peale, et sina rohkem talle haiget teha ei saa või sina teda tappa selle voodiga. Aga Sina käisid mitu tiiru oma /back commandiga ja voodiga ringi ja proovisid teda tappa selle aja jooksul seega usun, et karistus on õiglustatud + sa olid ka solvanud seal. Nagu mis teil arus on ? Te olete juba suhteliselt kaua jauranud oma "/back" commandi ja voodi mahapanemistega seal endis ja proovind tappa nimodi inimesi, et teil on back protection peal + üks teist kas R8Plays või siis Sina proovis ka mind tappa, atleast mul poppis üks totem tol ajal kui teil oli isegi still "/back" protection peal. Seega jah.
-
Te pidevalt endis abusesite /back commandi mille abil ma surin bediga ja seda tegite te mõlemad kuni keegi suri endis armoriga. Seetõttu see osa bannist usun, et on õigustatud.
-
Sa ei vääri unbani, Tänan :)!
-
Kuidas ebaõiglane
-
Isik on oma ban-i aja ära oodand.
L&A