Unban Avaldus
-
Tere,
Mängu nimi - Rustif
Põhjus - Lunimine, Reeglite rikkumine.
Administraator Kes Bannis - HolyPoison
Tegelt natuke ise rumal kuna ei lugenud poe reegleid.
Reeglites oli kirjas ,et ei tohi Glitchida poes sees, hiljem sain kicki, ma ei lugenud mille eest ma sain, hiljem sain teada ,et ei tohi glitchida läbi poe seinte, olen oma karistusest aru saanud ja rohkem enam ei tee. Vabandan. -
Algselt lunisid bänni 2 sekundiks niikaua, kuni said kicki, kus teavitasin jap, et ära luni bänni ja kohe kindlasti ma ei pane 2 sekundit bänni.
Seejärel teleportisid minu poodi ning seinal selgelt kirjas, et läbi seinte glitch pole lubatud. Kirjas on ka, et warpi reeglite rikkumise eest võib saada kuni 1 päeva bänni.Avalduses valetad, et ei teadnud, kuna oled saanud täpselt selle eest varemgi bänni, mille eemaldasin ning sul on aktiivne hoiatus selle sama asja eest. Teades sihilikult, et see pole lubatud, tegid seda siiski uuesti. Seekord ma enam ei unbänninud sind, kuna näen, et sa siiski pole aru saanud oma veast. Tean, et sa tegid seda eesmärgil saada oma kahe sekundine ban kätte. Mina ei bänni lihtsalt küsimise eest või ilma, et mängija miskit rikuks.
Loodan, et seda bänni ei eemaldata sinult enne selle ise läbi saamist ja sa loodetavasti saad päriselt ka oma veast aru ja rohkem seda ma nägema ei pea.
-
@holypoison proof?
-
Bani aeg sai läbi.
L&A