aurap0hlavesi ja beureb unban
-
Tere!
Üle mitme aasta mängisime sõbraga (beureb) kännuka serveris. Rändasime ringi, otsisime sobivat elupaika ning olime juhuslikult vee peal (mina ujusin, tema oli paadikeses). Beureb üritas mulle samuti paati visata, kui järsku ilmus välja kolm (eeldatatavasti moderaatorit) isikut. Seejärel küsis üks neist (CCmees), millega beureb tegeleb. Beureb vastas selle peale, et üritas mulle paati visata ning sai seejärel ilma selgituseta koheselt banni. Mõni hetk hiljem sain ka mina CCmees poolt banni. Enne banni saamist ei öeldud meile mingite reeglite rikkumise osas midagi ning siiani ei tea me, mille osas me täpsemalt eksisime. Banni põhjuseks on sisestatud "Karistusest kõrvale hiilimine" ning banni pani eelnevalt mainitud CCmees. Ban on 9 päeva. Sooviksime saada unbanni kasvõi juba sellel põhjusel, et meile ei öeldud, et oleksime midagi valesti teinud, ning ka enda teada reeglite osas eksinud pole. Juhul kui unbanni ei saa, sooviksime vähemalt põhjendust või banni kestuse vähendust, kuna me ei saanud isegi võimalust end kaitsta. -
Kui üle mitme aasta mängisite uuesti, siis mis on Teie vanade kontode nimed?
-
Kuna viimati mängisime kännukas ligi 5-6 aastat tagasi, siis päris kindel pole. Varem mängisime mõlemad crackitud minecraftiga, seega kontod muutusid. Mõned võimalused on ehk Mintykerr, m4llera/mallera, p3lm33n ning FateReloaded. Kui see aitab, siis enamjaolt mängisin ma koos Pvpprozzz123-ga. (Lisaks pole ma kindel, kas kontod on suure või väikese tähega või kas mõni kontonimi on mitmekordsete tähtedega).
-
Unbanned.
L&A