ZeaLow unban avaldus
-
Mängu sisene nimi : ZeaLow
Blokeeringu põhjus : Abistavate programmide kastutamine on keelatud! (schematica)
Karistaja : AshFoxxMCSoovin unban saada kuna ei teadnud et schematica kasutamine on keelatud, nüüdseks on mod kustutatud. Lugesin ka postitust KarlPro123 poolt milles kirjutab, et abistavate programmide kasutamisel pole vabandust aga nagu öeldakse siis küsija suu pihta ei lööda.
-
ei saa unbanni
-
Ehitusel on lubatud kasutada autoclickerit, kuid mitte midagi rohkemat. Bänni ajal võta aeg lugeda läbi meie reeglid, siis järgmisel korral tead, mis keelatud või lubatud
-
Mis ma neist ikka loen, juba väga ammu läbi vaadatud kõik. Sellele 1.1 reeglile võiksite sõna "kõik" juurde lisada, oleks arusaadavam. Ise ei kasuta aga pm autoclickerit võib kasutada ainult ehitusel? Kalastada ja muid tegevusi sellega teha ei või eks?
-
@zealow unbanni ei saa
-
@cewzo Milleks vaja 2 korda öelda ühte sama asja?
-
@zealow ns
-
@zealow ütles ZeaLow unban avaldus:
Mis ma neist ikka loen, juba väga ammu läbi vaadatud kõik. Sellele 1.1 reeglile võiksite sõna "kõik" juurde lisada, oleks arusaadavam. Ise ei kasuta aga pm autoclickerit võib kasutada ainult ehitusel? Kalastada ja muid tegevusi sellega teha ei või eks?
Täpselt nii. Muud teha ei tohi. Mis kohapeale peaks lisama "kõik"?
-
Minule, kes ma saan tavaliselt kõigest öeldust õigesti aru, jääb ka arusaamatuks, et kuidas reegel 1.1st ei tule välja see, et kõik muu on keelatud peale autoclickeriga ehitamise. Aga see selleks, saad praegu unbanni, kuna paistab, et sa tõesti ei teadnud ja kavatsused on pigem head kui halvad.