Blokeeringu eemaldus
-
Nimi: gold_artur
Blokeeringu põhjust: Maailma reostus (Igavene ban)
Karistaja nimi: CCmees, MedvedMiks soovid unbani saada:
Soovin südamest pöörduda teie poole, et rääkida olukorrast, mis puudutab minu lapsepõlve lemmikserverit, kännukat, ning paluda teilt lahkelt võimalust eemaldada minu eluaegne blokeering. Mõistan täielikult, et minu mineviku halvad teod on põhjustanud tõsiseid tagajärgi ning ma sooviksin kasutada seda võimalust siin unban taotluses, et jagada teiega oma sügavat kahetsust ning lubada, et olen valmis muutuma ja saama paremaks inimeseks.Alustuseks tahaksin südamest vabandada kõigi nende halbade tegude pärast, mis panid mind blokeeringu alla üldse. Mõistan nüüd, kui palju kahju ma põhjustasin serverile, rikkudes reegleid ja reostades serveri. Olen mõistnud, et minu käitumine oli vastuvõetamatu ning ma võtan täielikult vastutuse oma tegude eest. Tahan väljendada oma sügavat kahetsust ning lubada, et selliseid juhtumeid ei kordu kunagi enam.
Olen veetnud palju aega ja vaeva, et mõista oma mineviku halbade tegude tagajärgi ning olen kasutanud seda aega ka enda isikliku kasvamise ja arengu jaoks. Olen sügavalt kaalunud oma käitumise mõju teistele ning olen õppinud hindama sõbralikkust, empaatiat ja austust ka meeskonna vastu. Olen teinud teadliku otsuse muuta oma suhtumist ja käitumist, et olla parem inimene ja väärtuslik liige kännuka kogukonnas.
Luban, et edaspidi teen jõupingutusi, et tõestada, et ma olen muutunud. Kavatsen järgida serveri reegleid ja põhimõtteid ning toetada serveri ühtsust ja heaolu. Soovin luua positiivseid suhteid teiste mängijatega ning olla eeskujuks uutele liitujatele.
Palun võtke arvesse minu siirast kahetsust ja soovi saada paremaks inimeseks. Olen valmis võtma vastu igasugused meetmed, et taastada usaldusväärsus, mille olen kaotanud oma mineviku halbade tegude tõttu. Andke mulle teine võimalus näitamiseks, et olen muutunud ja valmis panustama kännuka kogukonna positiivsesse arengusse.
-
Mis tehtud, see tehtud. Ei poolda pagenduse eemaldamist.
-
Ei.
L&A
-
-