HHPoison Loos #5 @Sõbrapäev
-
Järjekordne aeg tuua veidi rõõmu mängijate südamesse - 14 veebruarisse (Sõbrapäev). HolyPoison annab ära ühe huvitava südame - Tass sulle ja sinu sõbrale serveris. Tassi välimus (Lisatakse peale kiri "HHPoison Loos #5 võitja "Sinu serverisisene nimi" ja sinu parima sõbra tassile läheb "HHPoison Loos #5 võitja "Võitja nimi" parim sõber "Sõbra nimi"
Et osaleda loosis, palun täida ankeet:
1. Sinu serverisisene nimi (Täpselt):
2. Sinu parim sõber serveris (nimi täpselt):
3. Miks on eelneva küsimusi isik just see parim (Kuidas soovid tänada ta olemas olu näiteks):Loosimine toimub 14.02.2020 kell 23.30 - 23.59 vahel.
Osalevad ainult Ankeedi täitnud inimesed.
Osa saab võtta ka blokeeritud konto.HolyPoison (loosi korraldaja) teeb antud kingituse täielikult oma taskurahast välja (osavõtt on tasuta).
HolyPoison jätab õiguse endale teha loosis muudatusi või see üldse ära jätta. HolyPoison ei võta vastutust, kui pakk ei jõua kohale (seega anda õige aadress!). HolyPoison ei vastuta, kui pakk kohalejõudes on purunenud või määrdunud. -
- Sinu serverisisene nimi (Täpselt): V2gaP6nev
- Sinu parim sõber serveris (nimi täpselt): S4ucy
- Miks on eelneva küsimusi isik just see parim (Kuidas soovid tänada ta olemas olu näiteks): Soovin tänada teda selle tassiga.
-
- Sinu serverisisene nimi (Täpselt): S4ucy
- Sinu parim sõber serveris (nimi täpselt): V2gaP6nev
- Miks on eelneva küsimusi isik just see parim (Kuidas soovid tänada ta olemas olu näiteks): Soovin tänada teda selle tassiga.
-
1. Sinu serverisisene nimi (Täpselt): Azoqz
2. Sinu parim sõber serveris (nimi täpselt): ItsMe
3. Miks on eelneva küsimusi isik just see parim (Kuidas soovid tänada ta olemas olu näiteks): Ta on hästi abivalmis, sõbralik ning lahke ning ta on olnud hea sõber ja siis selle tassiga püüan teda tänada, et ta on olnud nii hea sõbra eest. -
- Sinu serverisisene nimi (Täpselt):
Neffy_ - Sinu parim sõber serveris (nimi täpselt): Hannuz
- Miks on eelneva küsimusi isik just see parim (Kuidas soovid tänada ta olemas olu näiteks): Kuna kui teda poleks oleks mul 1 tore naaber vähem
- Sinu serverisisene nimi (Täpselt):
-
- Sinu serverisisene nimi (zerocolas):
- Sinu parim sõber serveris (HDmatu123):
- Miks on eelneva küsimusi isik just see parim (Kuidas soovid tänada ta olemas olu näiteks):on tore koos olnud ja lõpu saanud
-
- Sinu serverisisene nimi (Täpselt): Fadeks
- Sinu parim sõber serveris (nimi täpselt): XdealerX
- Miks on eelneva küsimusi isik just see parim (Kuidas soovid tänada ta olemas olu näiteks): Tore on koos mängida kuid tal pole aega väga sees olla kuna ta käib tööl.
-
Kedagi ei koti see loos pane põlema oma tassid meil niigi palju tasse kodus
-
@Hak7leh Tere! Kahjuks sinu ankeet ei vasta normidele ja viitab loosi solvamisele, siis HHPoison korraldaja võtab õiguse sinu nimele loosis osaluse blokeerida (See tähendab, et sinu nimi ei osale ka siis, kui oled võitjaks osutunud mängija parim sõber).
Võid uuesti proovida HHPoison Loos #6-s -
- Sinu serverisisene nimi (Täpselt): Matu69
- Sinu parim sõber serveris (nimi täpselt): Neffy_
- Miks on eelneva küsimusi isik just see parim (Kuidas soovid tänada ta olemas olu näiteks):
Aitäh et oled mu sõber
-
@HolyPoison ütles HHPoison Loos #5 @Sõbrapäev:
- Sinu serverisisene nimi (Täpselt):Klaaserid
- Sinu parim sõber serveris (nimi täpselt):IvonyRabbit
- Miks on eelneva küsimusi isik just see parim (Kuidas soovid tänada ta olemas olu näiteks):Kuna ta parim tüdruk
-
Loosimisel toimus Muudatus:
Loosimine toimub 14.02.2020 kell 23.30 - 23.59 vahel.
(Muutus kellaaeg) -
-
Sinu serverisisene nimi (Täpselt): cryingout
-
Sinu parim sõber serveris (nimi täpselt): egertike10
-
Miks on eelneva küsimusi isik just see parim (Kuidas soovid tänada ta olemas olu näiteks): Ta on sõbralik ja abivalmis ja tänan teda selle kruusiga võidu korral
-
-
- Sinu serverisisene nimi (Täpselt): rutledge19
- Sinu parim sõber serveris (nimi täpselt): egertike10
- Miks on eelneva küsimusi isik just see parim (Kuidas soovid tänada ta olemas olu näiteks): Ta on väga tore inimene minu vastu ja temaga on tore mängida, ta on olnud mulle toeks ja on olnud kunagi mu ainus sõber serveris ja on üks parimatest sõpradest kes mul olnud on. Enamus "sõpradest" on mind ära kasutanud aga mitte tema. Ma tänan teda, et ta on olnud mu sõber.
-
- Sinu serverisisene nimi (Täpselt): LordOfQ
- Sinu parim sõber serveris (nimi täpselt): MineLiferHD
- Miks on eelneva küsimusi isik just see parim (Kuidas soovid tänada ta olemas olu näiteks): Ta on väga väga tore inimene ning on alati minu jaoks olemas olnud, soovin teda tänada selle kruusiga ning naudiks väga temaga tee joominguid üheskoos nende lahedate kruusidega
-
Tassi võitjateks on
rutledge19 ja ta parim sõber egertike10