Unabn P6rsasPepa
-
Sinu nime: P6rsasPepa
Blokeeringu põhjust: abistavate programmide kasutamine ja karistuest kõrvale hiilimine(fadeks)
Karistaja nime: Msi4You
Miks soovid unbani saada: Mind ajati mängijaga Fadeks segamini seetõttu ma sain banni 365päeva. Ma sooviksin unbanni kuna see oli ebaõiglane ban. -
Sina Fadeks!
-
-
Sest SA oled fadeks ja mulle meeldib kuidas sa üritad mängida et sa pole aga oled
-
L&A
-
@Panzaii Nii see video on laga aga mis asi see Fadeks või kes see on?
-
@P6rsasPepa ära aja tagasi ja palun lõpeta see jama lõpuks
-
Lag samal ajal kui blockid purunesid ideaalselt, chat liikus ideaalselt, ning mäng minu jaoks üleüldiselt liikus ideaalselt. Ma olen piisavalt kaua MC-d mänginud ja tean, et sa vaatasid siinkohal freecamiga mu farmialal ringi, sest ei leidnud tänu mu müüridele ühtegi sissepääsu. Sul ei ole mõtet lolli mängida Fadeks. Lõpeta juba enda ja teiste aja raiskamine.
-
@Panzaii Minul oli lag
-
@P6rsasPepa sa Kukuks alla ikka
-
@karkzz Kui sa paned optifine max selel shader sai taha teada mu fps on mingi 1
-
@P6rsasPepa jaga aga sa Kukuks ikkagi alla saa aru su enda ekraanil ei juhtuks jah midagi
-
@karkzz Ei, ma soovin unbanni.
-
@P6rsasPepa Ma sooviks ka palju asju aga ei saa neid
-
@karkzz sa oled yldse mngi karkzz fake kassu sul peaks olema ehitaja rank aga sl ple nicklame
-
@P6rsasPepa hakka sa ajama nüüd :+) mis vahet seal on kas mul on siin rank v ei?
-
Selle teema võiks lukku ära lükata enne kui väga lädraseks ära läheb olukord Kõik osapooled on rääkinud ja nüüd võiks kõrgemast kohast otsus tulla
-
@Panzaii just haha
-
@karkzz Msi peaks meeskonnast valja viskama ei oska oma tööd teha. Eks ma siin mangin senikaua impeeriumis v legendides ms teha kui eesti koige kuulsam server Kännukas on sellised inimesed meeskonnas kes bannivad lampi inimesi ja ytlevad, et ta Fadeks.
-
@P6rsasPepa esiteks: msi tegi kõik õigesti
Teiseks: impeerium ammu kinni
Kolmandaks: see ei olnud lamp ban vaid sa oledki fadeks ja kasutasid abistavaid programme