Unban - Cappuc
-
Austatud juhtkond, austatud mängijad.
Kirjutan avaldust enesele ootamatult.
Kirglikult Kännukas veedetud tunnid oleks justkui ootamatult selja taga ja täiesti kättesaamatud,
kuigi kogetud emotsioone oleks tõenäoline kogeda juba viie päeva pärast, mil karistus kantud saab.
Ilma pikema sissejuhatuseta asun teema juurde.Mina, Cappuc, sain blokeeringu reeglite rikkumise tõttu. Reegel, mille vastu eksisin on järgmine:
Keelatud on maailma reostamine, (suvaliselt plokkide maha panemine, kõrged laava või vee tornid, lääg masinad, mis viivad mängus FPSi alla 10-ne - seda juhul, kui tegemist on keskmiselt parema riistvaraga arvutiga, suvalistes kohtades TNTga maailma õhku laskmine jms.) v.a Factions
(karistus - max igavene blokeering, kergem rikkumine hoiatus või paar päeva blokeeringut)Tunnistan oma viga täielikult - ei mänginud mõni sugulane või sõber minu kontoga, samuti ei kippunud minu kontosse sisse logima mõni suvaline, kelle kaela saaksin süü veeretada.
01.04.2020 hilisõhtul otsustasin sõpradele nalja teha. Naljahoos tekkis tahtmine kujutada midagi iroonilist maailmapilti, rikkumata sellega kellegi rahu.
Koht leitud, hakkasin oma projekti täitma. Võtsin kaasa piisavalt plokke, kuid väsisin poole töö pealt ära - tööd oli vaja jätkata järgmisel päeval.
02.04.2020 jätkasin oma plaani, ning sain nalja kenasti sõpradeni tuua. Nali õnnestus, kuid jäänuste likvideerimine muutus isiklike mänguväliste probleemidega seonduvalt enne blokeeringut võimatuks.Ma soovin, et oleksin suutnud iseenda loodud probleemi kiiremini parandada ning et keegi poleks selle kogu protsessi juures mulle ''peale sattunud''. Ma käitusin valesti ning edaspidi väldin uute probleemide tekitamist. Nii iseendale kui serverile.
Olen olnud aus mängija. Koos sõpradega alustasime nullist ja ehitasime endale impeeriumi. Taotlesime warpi ning pühendusime karantiiniperioodil täielikult koosolemisele läbi minecrafti.
Meie taotlus läks läbi ning tohutu õnnepuhang motiveeris meid tegutsema.
Olles üldiselt serveri reegleid jälginud ning proovinud teha endast oleneva, et vältida ebameeldivatesse olukordadesse sattumist olen leidnud end olukorras, kus ei oska naerda ega nutta.Mu sõbrad on serveris. Mina mitte. Mu uued sõbrad on serveris, mina mitte.
Ma ei palu endale andestust. Ma ei palu oma karistuse kaotamist.
Loodan ainult, et vaatate veelkord blokeeringu üle ning kui kuidagi leebemalt ei saa, siis vähemalt aitate /warp MMÜ-l asuvasse elukohta lisada uue liikme, Loora, kes täna meie sõpruskonnaga liitus. (Kuigi see kõlab kahtlaselt, siis võin 100% kinnitada, et tegemist ei ole minu uue või võltskontoga. Seda peaks juba tõestama täielikult teine IP-aadress.)
Ma luban, et likvideerin tekitatud kahju serverisse naastes ning panustan ka edaspidi serveri arengusse, kasvõi kõige väiksemal moel - luues huvitavaid projekte, mida vähemalt silmaga ilus näha.Aitäh tähelepanu ja mõistva suhtumise eest!
Ükskõik, milline on tulem, mõistan teid ja ei palu teilt midagi rohkemat.Püsige terved
Teie Cappuc -
Miks sa selle nii kurvaks pidid tegema? Nagu mina oleks süüdi. Oeh.. Nagu ma ei tea kas uskuda või mitte. Ära jäta oma kontosi lahti. Pärast ongi jamad käes.
-
@2BadForMeOnH2das
Ma ei kirjutanud kirja eesmärgiga, et kellelgi minust kahju oleks. Kuuldes ja läbi kuvatõmmiste nähes, mis vestlusaknas peale blokeeringut toimus, tekkis minus tunne, et peaksin oma käitumise kohta aru andma.
Ma ei ole oma kirjas kedagi peale iseenda süüdistanud. Mina olin see, kes eksis reeglite vastu.
-
Seda küll jah, kuid kiri tundus sellisena.
-
Vastu