UnBan Speedxx12xx
-
Su nime: Speedxx12xx
Blokeeringu põhjus: Teistelt rankide varastamine on keelatud!
Karistaja nine: Scoobydudu
Miks soovis unbanni saada?: Selle pärast soovin unbanni saada, sest ma olen selle serveri peale raisanud palju raha (275€) ja ma kahetsen ka, et ma seda tegin ja ma ei uskunud oma silmi ka et sain igavese banni. Ja tahaks ka banni saada selle pärast, et ma olen oma aega selle peale raisanud ja ma alles sain endale sõpradega palju asju kodule rohkem varistust jne. Ma loodan et ma saan unbanni, aga raudselt keegi ei tee seda ja ma tõesti vabandan, et varastasin ranke mul oli seda sellepärast vaja, et rohkem kodusi maha panna ja lennata ja /shop teha. Ma loodan unbanni saada(: -
@speedxx12xx poolt kuna ta on raisanud selle serveri peale väga palju raha (275€)
-
Mitu korda juba unban avaldusi teinud kus ütleb et kahetseb ja on õpinud kuid saab paari päeva pärast uuesti bani
Vahetpole palju sa siia raha oled maksnud, reeglid kehtivad ka sulle.
olesid lihtsalt võinud selle 275€ eest osta nt cosmicu endale ja varastamine poleks pähegi tulnudIGATIPIDI VASTU
-
kannata ära õ
-
@aa jahoota ara kuni ban ära lõppeb!
-
@liskah_ jah las ootab kuni perma ban aegub
-
@rdin999 jah, nii ma tahangi et ta teeks
-
@rdin999 aega on
-
Sinu tehtud teod olid täpselt samad, mis KEVINIKE123-l ja kusjuures tegite seda koos. Rääkimata kõikidest teistest karistustest, mis sinu ajaloos on. Siit ei tule unbani, lukku.