Unbani avaldus kasutajale "swffffy"
-
Tervist, kasutasin täna lõunapaiku jalutuskäigu ajal ./warp xp's autoclickerit. Ei olnud teadlik keelust kasutada serveris autoclickerit ja seetõttu vabandan. Olen valmis loovutama kõik xp ja EXP, mis mu kasutajal hetkel on. Saan aru oma veast ja enam ei kordu.
swffffy
-
Vastu oleksid pidanud siis reeglid välja lugema ja form on vale
-
Nimi: swffffy
Blokeeringu põhjus: Autoclicker xp-farmis
Karistaja nimi: Uqu
Miks soovid unbani saada: Olen läbi lugenud nüüd serveri reeglid - teen ka uue avalduse aktsepteeritavas formaadis. Reegli 1.25 viimases lauses on kirjutatud miks on keelatud autoclickerid xp-farmides - põhjuseks on serverisisese majanduse rikkumine. Nagu oma esmases avalduses kirjutasin, siis kuna ei olnud teadlik reeglist (minu viga) ehk minu kavatsused autoclickerit kasutades ei olnud pahatahtlikud, siis akstepteerin täielikult xp ja EXP nullistamist. Niimoodi ei jäta minu tegevus jälge serveri majandusse. Sama reegli 1.25 kirjelduses on ka lause "(karistus - alguses hoiatus ning kick, hiljem juba 7d ban)". Kuna see oli minu esma- ja ka ainurikkumine, siis kas reeglite järgi ei oleks ma pidanud saama lihtsalt hoiatust stiilis "ära enam tee", mitte 4 päeva bani?Jälle, siiralt vabandan. Mu kavatsused ei olnud pahatahtlikud.
swffffy