SKY PVP logides kukun alla
-
Probleem selles, et mitmendat korda juba SKYpvp logides kukun läbi maa. Ma ei saa midagi teha ja olen läbi põranda ja saan surma. Esimene kord kaotasin mingi 10+ võti ja nüüd jälle 2. Saab keegi midagi teha? Tegin pildi ka, mis näitab, et sisse kukkudes surin
-
Alati kui keegi sellist mure kurtnud on, siis olen läinud skypvpsse ja kontrollinud, kus isik surma sai. Tavaliselt on spawni ääres, mõnikord mujal kust võis kukkuda parkuurides alla.
Sinul on samamoodi, ma ei tea kas Sa mängisid veel peale surma saamist, aga surmapaik on täpselt teise blocki all turu saare poolel.
Ma arvan, et te pidevalt pigem ise unustate end kuskile voidi välja logides, see tpbypass sõnum tuleb tavaliselt, kui voidis sisse logid. Kahtlen, et server miskipärast teid voidi telepordib. -
Endal pole kordagi sellist asja juhtunud ja sisse-välja logimisi on olnud vähemalt 50.
-
Ma tulen esimest korda sisse, ei liigu ja kukun lihtsalt alla. Ma ei tee midagi muud. Lihtsalt sisse tulles kukun surnuks. Alati olen spawni keskel..... Ühe korra oli admin ka sees. Ma tean, et see tundub imelik ja arvate, et ajan jama aga nii see pole.
-
Ei mänginud peale seda, veidi liikusin ja siis panin kettasse kuna jälle kadusid võtmed ära. Korra hakkasin oma võtmed müüma ja tulin sisse ning siis kukkusin spawnis lic spawnides alla...
-
-