Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Ehitajaks kandideerimine

Arhiiv | Kandideerimine
    8
    24
    511
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      RenZull last edited by RenZull

Teie mängusisene kasutajanimi: RenZull

Discord: RenZull#6545

Vanus (vähemalt 13!): Rohkem kui 18 aastat vana

Kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
      Varem ei ole kuskil serveris ehitaja tasemega olnud kuid ühes Eesti Minecraft'i Rust serveris sain ehitajaks ennem serveri maha müümist (ehitasin monumente mängust nimega Rust). Server on nüüdseks maha müüdud ning ei mäleta enam selle nime. Ehitada mulle väga meeldib (Kuidas mina mängin Minecraft'i: 25% ajast grindin ja 75% ajast ehitan). Minecraft'i mängimisega alustasin juba 1.8.1 Beta'st ning olen mänginud pausidega. Kuna isu grindimisest kadunud, siis otsustasin hakkata ehitama just ka sellepärast, et mängu on lisatud palju erinevaid plokke. Minu ehitamine käib niiviisi, et ehitan baas asja valmis, siis hakkan detaile lisama ning ajapiku tuleb ideid juurde.

Mis on teie põhiline ehitusstiil (tüüp, nt modern või medieval jne):
      Medieval (keskaeg), kuid suudan hakkama saada ka muude tüüpidega. Nimelt medieval stiilis olen kõige rohkem ehitanud ning kasutan tavaliselt John Smith Legacy tekstuurpakki, kui tarvis võin ka teisi kasutada.

Pildid teie tehtud ehitistest (vähemalt 4 tükki, väga ilusate ehitiste puhul piisab 2-st):
      Youtube video eelmisest Wipest kännukas: https://www.youtube.com/watch?v=RpMm5Dv3D_4&t=9s
      Antud videos on minu ehitatud järgmised ehitised:

• Enda maa alune baas, mis on mixitud nether asjadega (Jäi poolikuks)
      • Iron golem tapmise koht ning farm (farm ise YouTubes'ist kopeeritud kuna polnud kaua aega minecrafti mänginud)
      • Pood, mille nimi oli "The Divide Pood" ning selle ees oli ka teleporteerumis platform
      • Kuna aga koguaeg .minecraft kausta kustutada saanud siis pole mul rohkem pilte alles.
        https://imgur.com/a/UV9KSdK
        https://imgur.com/a/g0HxVYv

Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Enda teada pole karistada saanud, võin ka eksida.

Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ei ole kindel.

Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen aktiivne õhtuti ja nädalavahetusteti kuna käin praktikal IT alal.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • R

Väga vabandan Eesti Keele, kui emakeele oskuse üle. Eesti keel oli 3/4 koolis ning meelsamini kirjutaks inglise keeles. Eks kindlasti mängib siin rolli kiirus ning ärevus.

• Ryxor
          Ryxor last edited by

vastu

• R
            RenZull last edited by

Oleks väga tore kui saaks tagasisidele ka põhjuse, et miks poolt või vastu.

• R
              Rihhardson last edited by

Poolt

• ?
                A Former User last edited by

Kuna suur osa mängijatest ei kasuta nimetatud textuurpakki siis sooviks paar pilti ilma selleta. Avaldus on kena kuid hetkel olen Erapooletu.

• R
                  RenZull last edited by

hetke pilte võin teha küll ilma tekstuurpakkita, vanu pole võimalik enam, kuna ilmselget pildid on vanad. Enamus ajast oli sama tekstuurpakk peal. Kuna antud wipe'is ei ole väga palju ehitada jõudnud siis ma ei usu, et Teid huvitaksid poolikud ehitised. Kas faithful sobib või ikka default? On võimalik, et sõber on teinud pilti ilma tekstupakkita. Annan teada.

• R
                    RenZull last edited by

Leidsin veel ühe vana pildi, tehtud John Smith tekstuurpakkiga. Antud pakk muudab tekstuurid lihtsalt keskaegsemaks. Ehk oskate ette kujutada, kuidas välja võib näha. Antud hetkel uurin ikka sõbralt, et kas tal juhuslikult on minu ehitistest pilte ilma pakkita.

https://imgur.com/a/lc0C2sF

Kahjuks ka sõbral ei olnud minu ehitistest pilte. Tal enda ehitistest pildid.

• R
                      RenZull last edited by

Leidsin ühe pildi ilma tekstuurpakkita, järgmisetel piltidel on näha kuidas iron golemi tapmise ruum valmis.
                      https://imgur.com/a/PysTy53

• R
                        RenZull last edited by

Äkki on Teil alles vana serveri kaart? Seal saaksite inspekteerida ilma tekstuurpakkita.

• R
                          RenZull last edited by

Nokitsesin sellise asjanduse kallal ning pildid tehtud default tekstuurpakkiga.

https://imgur.com/a/xnVR77X

• Noball
                            Noball last edited by

mdea isiklikult ei jäänud väga midagi silma, vastu.
                            su sõbra ehitised muidu päris head, võid talle edasi öelda

DJ GYROTTA ZAO

• R

Eks YouTube'ist on ikka kerge kopeerida häid ehitisi 😄

Noball 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • Noball
                                Noball @RenZull last edited by

@renzull ütles Ehitajaks kandideerimine:

Eks YouTube'ist on ikka kerge kopeerida häid ehitisi 😄

lol

DJ GYROTTA ZAO

R 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • R
                                  RenZull @Noball last edited by

@noball

Kahjuks ei saanud Teie vastusest väga aru "lol".

• R
                                    RenZull last edited by

@Noball
                                    Sõbra ehitised pärinevad siit.
                                    Tower: https://www.youtube.com/watch?v=iXLrnrX1DTA
                                    Bunker: https://www.youtube.com/watch?v=9-B5BtTFxrQ

Noball 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • Noball
                                      Noball @RenZull last edited by

@Noball
                                      Sõbra ehitised pärinevad siit.
                                      Tower: https://www.youtube.com/watch?v=iXLrnrX1DTA
                                      Bunker: https://www.youtube.com/watch?v=9-B5BtTFxrQ

ok

DJ GYROTTA ZAO

• S
                                        SeganEe last edited by

Idk, ei näinud kyll midagi erilist
                                        Vastu

• R
                                          RenZull last edited by

Ükski ehitis ei ole eriline. Ehitusel loeb detailsus, sügavus, mitmekesisus ning teemas püsimine. Nagu mainitud, siis ei ole väga palju erinevaid pilte enam alles.

H 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • H
                                            htces @RenZull last edited by

Ükski ehitis ei ole eriline. Ehitusel loeb detailsus, sügavus, mitmekesisus ning teemas püsimine. Nagu mainitud, siis ei ole väga palju erinevaid pilte enam alles.

Nagu näha, siis on detailsus teie arust stairide ja slabide suvaliselt maha asetamime.

Vastu.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post
                                            • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                                            • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                                              Discord: kaheksa8
                                              Vanus (vähemalt 15!): 18
                                              Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                                              Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                                              Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                                              Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                                              Positiivsed:
                                              Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                                              Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                                              Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                                              Negatiivsed:
                                              Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                                              Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                                              Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                                              Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                                              Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                                              Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                                            • Lisatud, lukku.

• read more
                                            • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                                            Users

1.5k
                                            Topics

13.0k