Vote
-
Tere!
Mul on selline probleem, et kuigi ma igapäevaselt hääletan ei käi ma siiski nii tihti mängus sees ja mulle tundub, et nii jäin ma 28 votemise auhinnast ilma.
Nimelt tegin ka katse, eile tegin vote aga mängus sees ei käinud, tegin ka täna aga käisin serveris sees ja oh imet sain 3 päeva jagu vote võtmeid (sest 1.okt ka hääletasin aga ei avanud kaste) aga hubis oleval infos näitab, et olen ainult 2 korda hääletanud.
Siit ka minu küsimus, et kas süsteem on uuendustega muutunud? Lisaks hääletamisele peab ka iga päev serveris sees käima et 28 hääletamist kuus kirja saada ja annetaja rank saada? Või pole enam hääletamise kuu auhinnaks vote rank, millega minu teada sai fly?
Oleksin tänulik igasuguse vastuse eest. Aitäh!
AngelStar2003 -
Hubis näitab ainult hetkese kuu hääletuste arvu. Üldiselt ei tohiks ükski hääletus kaotsi minna, kindlasti pead olema eelnevalt selles serveris vähemalt ühe korra sisse loginud, kus soovid võtmeid kätte saada. Vote rank on ikka auhinnaks. Ilmselt mingil põhjusel jah lisandub see alles siis kui oled sisse loginud, mõtlen peatselt välja mingi parema lahenduse selle lisamiseks.
-
Nii, mõistan et on ainult selle kuu voted hubis kirjas, olen juba pikaaegne Kännuka mängija. Just sellepärast olingi üllatunud et kuigi septembris votesin täpselt 28 korda siis kuna 29.ndal ma sees ei käinud, näitas 30 sept sisse logides et 27 hääletamist. Selle ma nüüd eile katse tegingi, kuna olin varemgi märganud, et olin mitu päeva hääletanud aga ainult ühe päeva jagu oli hubis kirjas. Et võiksite selle süsteemi üle vaadata jaa, sest ma hääletan ju 28 korda kuus aga siiski pole aega iga päev mängus sees käia ja nii tundub hääletamine minu jaoks mõttetu kui ma uue kuu alguses vote ranki ei saa.
-
-