Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Unban

Arhiiv | Unban avaldused
    4
    4
    163
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Y
      ynksu last edited by

Tere!

Sooviksin unbanni kuna sain väga väga kaua aega tagasi banni ja põhjus ei ole minu arust väga aus, kuna põhjuseks on pandud et olen idioot kuigi ise pole üldse kännuka serveris vigu teinud ja olen olnud täiesti korralik ja mitte reegleid rikkuv mängjia. Nii et loodan et saan unbanni ja saaksin uuesti edasi mängida kuna tegeliult pole ma mingeid reegleid rikkunud nii et tegelikult loogiliselt võttes sain ma for no reason banni. Lisan siia ka pildi enda screenist kus peal on reason ja kelle poolt banni olen saanud.

Tervitustega,
      Ynksu.
      https://cdn.discordapp.com/attachments/893454328159928331/927964344187240498/unknown.png

Clownardo 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • KarlPro123
        KarlPro123 Süsteem last edited by

Oled küll, mäletan väga hästi. Palusid mul parooli resetida ja siis hakkasid chati spammima ja ropendama.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Shadow208
          Shadow208 last edited by

Damn Karl röstib juba lapsi?

https://youtu.be/s2fA7praJVo

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Clownardo
            Clownardo @ynksu last edited by

@ynksu vaadates mis kloun sa discordis oled ei usu et peaksid unbanni saama.

noball lykka freshi

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • 1 / 1
            • First post
              Last post
            • K

hääküll, saad andestuse seekord ja ära rohkem pättust tee

• read more
            • L bozo

• read more
            • A

Sinu nimi: AAA
              Blokeeringu põhjust: 1.5 - Varastamine Keelatud
              Karistaja nime: Kults
              Miks soovid unbanni saada:
              Sooviksin saada unbanni kuna olen enda karistusest õppinud ja poole karistusest ära kandnud ja olen kindel et vääriksin uut võimalust ja see oli minu esimine rikkumine siin serveris.

• read more
            • @CookieMan123 ütles Unban Avaldus:

Mina tegin ainult seda natuke, ma saan aru, seda ei tohi ikkagi teha isegi mitte natuke aga ma lihtsalt tahtsin talle tagasi teha

Lihtsalt ka sellepärast, ei tule unbanni kuna tagasi tegemine ei vääri ennast ära. Kui sa ka oleksid tubli, siis sul oleks ka äkki proof sellest, kus kasutati autoclickeri ja meeskonnale teavitanud või sellest, kus TobiJuss tegi ennem /back abuse, aga sellest pole midagi, oleks saanud ka nemad karistada saanud abistavate programmide eest või siis /back abuse eest, oleneb millest sul oleks proofi olnud.

Unbanni ei tule.
              L&A

• read more

0

1.5k
            Users

1.4k
            Topics

12.6k