Unban PiimaVasikas
-
Tsauki! Mõtlesin, et tulen yle pika pika aja kännukasse tagasi mängima enda kontoga (PiimaVasikas). Aga olen juba pikka aega bannitud olnud igaveseks ja reasoniks on siis Karistusest kõrvale hiilimine, ja mind banniti Speedxx12xx poolt. Palun väga et saaks sellest lahti tahaks mõnusas seltskonnas olla. Tanks musid
-
Mis on sinu teised kontod, millega mänginud oled?
Kõrvale hiilimine tuleneb sellest, et teine kasutaja peab olema bänned ja tuled altiga sisse.
-
@holypoison Aa vaatasin valesti jamh uqu bannis mu ara. See koik muidu raigelt vana teema, see speedxx12 v mis iganes see tegelikult ei ole minu alt account minuarust ma sain banni hackimise eest. Keegi lih yritanud hackida sisse vmidagi ma ei ole kindel. Ja mis see pilt mis saatsid mis see tahendama peaks haha
-
@holypoison Teine konto mul olnud )oledsus)
-
Tervist PiimaVasikas.
Ma mäletan sind väga hästi, tegelesid igasugu jamaga ja puha ning tagatipuks petsid inimesi, üks nendest olen mina. See võib küll vana asi olla aga ma ei usu, et sa eriti muutunud oled, sest isegi oledsus karistusregister on kirjum kui mu tulevik millega sa karistusest kõrvale hiilisid, kuid kahjuks ei tuvastatud seda ära, et see täpselt sina oled. Asi lühidalt kokku, mina isiklikul arvamusel ei teeks sulle unbanni ja laseks sellel teemal veel natukest aega veel olla.
-
@h6be No okei
-
@piimavasikas Või siis teine variant, et sa kirjutad siia unban avalduse alla (võid ka mulle discordi dm-i saata | Hõbe#0094) oma muutumisest, miks sa enam nii teha ei taha. Miinimum sõnad oleks 100 (mida rohkem seda uhkem), ning kui see on tõesti hästi kirjutatud ja kuna see on juba tõesti üle aasta aja tagasi siis sa võid saada unbanni. Teemad millest see väike jutuke võiks koosneda (Miks sa ei taha enam teisi inimesi enam petta, miks sa ei taha enam kasutada abistavaid programme ja miks sa ei taha enam kasutada ebaviisakaid sõnu üldises kirjakastis) kuid võid ka üleüldiselt kirjutada.
-
@h6be mida vittu sa ajad
-
@segane Sõnad. See on lihtsalt kompromiss kuidas ta bannist vabaks saaks. Minu arust see ei ole raske, ning see on ka õpetav, et ta rohkem nii edasipidi ei teeks
-
@h6be okei Eesti keele õpetaja!
-
@segane Muidu oleks tal lihtsalt siuke lugu, et ta ei saakski bannist lahti, kuna tema teod ei ole just kõige leebemad olnud ja ma tõingi talle variandi, et sellest vabaneda peab ta kirjutama väikse kirja "miks ta edasipidi enam nii teha ei tahaks".
-
@h6be kus
-
Kallis Hõbe,
Mõnikord lihtsalt pole sõnu, mis suudaksid adekvaatselt väljendada inimese tunnete sügavust, mida vaevab kahetsus, süütunne ja kurbus tehtud vale pärast. See on nüüd minu probleem, et saan sulle nii väga haiget teha, kui sa mind nii usaldasid.
Ma tahan teile öelda, et mul on tuhat korda kahju, kuid ma tean, et minu vabandamine ei saa tehtut tagasi võtta ega leevendada teie südames esinevat valu. Teie petmine on kindlasti andestamatu viga. Ma väärin teie käest täiesti kogu viha ja pahameelt selle eest, mida ma teile läbi olen teinud.
Kuid mul on ka valus näha sind kannatamas minu vale käitumise tagajärjel. Süü põleb mu südames, mõeldes kõigile haigetele, mida te mu kergemeelsuse tõttu kindlasti tundsite. Iga kord, kui sinust mõtlen, vihastan iseenda peale, sest kujutan ette kõiki kibedaid pisaraid, mis sa vist valanud oled, kui sa mu teadmatusest teada said.
Mul on selline tunne, sest mu südames kumab endiselt armastus teie vastu. Muidu poleks ma ühtegi asja hoolinud ja edasi liikunud. Kuid ma ei taha, et see suhe lõppeks. Ma hoolin sinust endiselt sügavalt ja armastan sind kogu südamest. Ma tõesti tahan, et oleksid jälle õnnelik selle üle, et ma olen endiselt osa teie elust.
Noh, viga on viga. Ma tean, et mul pole õigust teilt midagi küsida, kui olen rumalalt reetnud teie usalduse minu vastu. Kuid kui leiate oma südames mulle andeks ja annate mulle veel ühe võimaluse teile tõestada, kui väga ma teid armastan, on mul tõepoolest väga, väga suur kergendus. See tähendaks, et mul on ikkagi võimalus teid armastada ja hellitada nii, nagu te väärite, ja võimalust muuta teie tulevik õnnelikumaks, kus on rohkem naeru ja vähem pisaraid.
Lõpuks tahan lihtsalt öelda, et usun oma armastusse teie vastu. Ma usun, et ületame koefitsiendid ja muudame oma suhte senisest veelgi paremaks. Andke mulle veel üks võimalus ja mul on usku, et ühel päeval vaatame sellele tagasi ja oleme rõõmsad, et me üksteisest eemale ei jalutanud.
Armastan sind alati,
Johannes "Noball Mirri" Peep -
@h6be Mhm noh ongi, et ma olen nüüd enda vigadest õppinud ei kasuta enam mingeid programme jne see on teiste suhtes ebaõiglane ja ingame chatis ei ole mõtet enam ropendada ja igasuguseid inetuid sõnu öelda see on teistele halb eeskuju. Petmised ja vargused need ei ole ültse head nendega võid paljudele haiget teha ei olene kas see on mängus või päriselus. Vabandan väga oma tegude eest :).
-
Tervist!
Meeskonna otsusel oled sa nüüd unbanned, katseajaga 1 kuu. Katseaeg tähendab seda, et kui sa paned toime mingi rikkumise kuu aja jooksul (ma ei ütle, et sa peale seda teha võiksid), siis sa saad uuesti permanent banni.
Meeldivat mängimist, ning rohkem sind karistusi kogumas ega saamas näha ei taha.
Lukku & Arhiivi