Selle foorumi parandamine ning minu serveri keelu tühistamine.
-
Tere Kännuka rahvas!
Minu nimi on Indruh. Sain täna hommikul meeldiva kogemuse. Nimelt pani mulle banni Karistaja: Lil_Kiddoo. Põhjuseks pani ta, et griefin teiste mängijate alal ning back abuse on keelatud.
Esmalt, tõstan tähelepanu selle foorumi ülesehituse kohta. Siin ei saa lisada avaldust otse unban avalduste alla. Soovin, et see saaks parandatud.
Teiseks põhjendan enda seisukohta, miks unbani soovin. Soovin unbani sest minu arvates metsa põletamine on normaalne ja see et keegi on ehitanud puidust ehitise otse metsa külge, on tema süü. Lisaks kui vaadata seda situatsiooni teise nurga alt, siis see on hea õppetund kõigile! Ehitage enda ehitised mitte põlevast materjalist või ehitage need kaugemale teistest põlevatest materjalidest, sest muidu võib ka teie maja, hoone, lehmafarm või muu krempel ära põleda.
Kolmandaks ja viimaseks asjaks soovin, et Lil_Kiddoo vabandaks minu ees ning et ta mind nii halvasti kohtles peab ta andma mulle 1 miljon eurot mängus. Paranda ning hari ennast ja loe reegleid Lil_Kiddoo.
NB: Back abuse on 3 päeva keeldu aga mulle pandi 10 päeva.
+reeglites pole kirjas sellist asja nagu griefimine.Aitäh tähelepanu eest ning olge kõik valvsad!
-
-
- Foorumil pole viga midagi. Sa pead lihtsalt oma emaili ära kinnitama.
- "Ära tee oma maja põlevast materjalist" ei ole mingi lahendus griifi ennetamiseks.
- Loe reeglitest reegel nr 1.2
- Kui keegi pole sulle 5 minuti jooksul vastanud siis ei pea kohe teist reeglit rikkuma(liitud uue kasutajaga kui vana on banned).
- Tutvu unban avalduse formaadiga
-
@CCmees
Vastan sulle lihtsalt.- Forum ei öelnud mulle, et pean emaili panema, et avaldust õigesse kohta panna.
- Mine pole keelanud kedagi sõnaga "Ära" Niiet ära tule targutama ja mind käsutama.
- 1.2. reegel ütleb: Keelatud on muuta teiste ehitisi nende soovile vastaselt
Mina aga, ei ole muutnud kellegi ehitisi. Mina panin põlema vaid puud. - Pole reegleid rikkunud vaid lihtsalt soovin uuesti mängida ning kiiresti anda teada sellest adminitele.
- Avalduse formaat ütleb:
Unban avaldus peab sisaldama:
Sinu nime
Blokeeringu põhjust
Karistaja nime
Miks soovid unbani saadaMina täitsin ära kõik soovid.
- Nimetasin enda nime selgelt kohe alguses.
- Oma blokeeringu põhjuse kirjutasin kohe järgi.
- Karistaja nimi on ka selgelt kirjas.
- Oma põhjused unbani saamiseks panin samuti kirja.
Võibolla lugesid silmad kinni, palun ole hea ja loe uuesti mu unban avaldus läbi.
Soovin sinult ka saada 1 miljon eurot lunaraha.
-
Ainukene kes siin targutab ja käsutab, oled sina. Kännuka serveris ei jagata mingisugust valuraha.
Tõsi sõna "ära" kasutamine oli tõesti karm kuid lugedes "Lisaks kui vaadata seda situatsiooni teise nurga alt, siis see on hea õppetund kõigile! Ehitage enda ehitised mitte põlevast materjalist" lauset, jääb mulje, et inimesed ei tohiks enam üldse puidust(põlev materjal) ehitisi teha.
See, et sina oled väidetavalt süütu, ei vabasta sind järgimast reeglit 1.16, mida sa rikkusid vähemalt 2 korda. Lisaks valetasid veel, et see on sinu sõber.
Sina tekitasid põlengu, mille tulrmusens sai teise inimese ehitis kahjustada.
Praegu ei paista unban kuskilt.
-
@indruh Tere Indruh! Tahtsin küsida et kas sul siis üldse südant sees ei ole, süütuid puid nii jõhkralt lihtsalt põletama. Mina arvan et sa peaksid minema natukeseks häbinurka ja mõtlema oma rõveda käitumise üle järgi.
-
@CCmees ja triinu. Palun vabandust. Tehke nii, et ma mängida saaks. Andestage. Triinu anna snappi.
-
@Triinu
Need süütud puud ei puutu teemasse. Käitumine oli minu poolt aus, konkreetne ja igati korrektne. Igal ühel meist on oma arvamus iga asja üle maailmas ning sageli me ei saagi olla ühel lainel. Kui põletasin täna need puud, mis levisid ohvri majale, oli isegi hea ma mäletan, sest nooremad mängijad õpivad selle kaudu. Nende taktikaline mõttemine arenes. Ma nägin peale põlengut nende arengut. Nad hakkasid koos maja uuesti üles ehitama kivist. Ka aed oli neil kivist. Sellest järeldan ainult head. Nende ohvrite taktikaline mõte ehitada nüüd kivist oli minu jaoks kui, lapse üles kasvatamine (endal lapsi pole, olen ise) - kui lapsed midagi valesti teevad või endale haiget tekitavad, õpivad nad nendest. Näiteks kui laps mängib tikkudega ning paneb maja põlema, siis järgmine kord ta enam ei mängi tikkudega.
(Ränk näide, paremat ei tulnud kohe)
Igatahes vigadest me õpime.Arusaadavat mõistmist ja palun unbani
Vabandades,
Indruh -
@indruh aga need syytud puud….
-
Meeskonna arvates ei sobi meeskonda. L&A.
-
Puude maha põletamine (metsa) ehk maailmagriif ja see keelatud pole?
-
@Shadow208
Seda mina mõtlengi. Reeglites mina sellist asja välja ei lugenud -
@indruh Ma soovin väga lihtsat asja ning ma siiralt loodan, et kogu Kännuka töötajad ning rahvas saaks minust aru.
Parandage reeglistik. Ka seaduseid sageli muudetakse ning parandatakse. Alati leiab keegi seaduses mingi augu.
Nagu ka päris elus, võiks olla osadel keelatud asjadel ka hoiatused. Kui hoiatusi on 2 ja ma rikun seda kolmandat korda - alles siis pannakse serveri keeld.
3 on kohtu seadus.Mõistke mind ja kohelge mind kui klienti. Poes ka ju poemüüjad ehk siinkohal adminid, moderaatorid ja muud tähtsad nimed ei haugu, paugu ega vaidle vastu klientidele ehk mängijatele.
Häbi olgu teil!Mina ootasin enda unban avaldusele sellist suhtumist:
Tervist Indruh! Ma mõistan teid. Aitäh, et aitasid parandada meie foorumit ja serverit. Mina ja kogu meeskond vabandame, et serveri keeld sai tehtud. Enam sellist asja ei juhtu ning nüüdsest hakkab serveris kehtima hoiatuste süsteem.
Parima serveri loomiseks ongi vaja meil klientide tagasisidet ning see on esmatähtis meie edukusele. -
@indruh Te peaksite kõik tunnistama, et olete valesti aru saanud, mind ropult halvasti kohelnud ning teil pole alati õigus. Minu tahtmine on alati olnud foorumeid ja servereid parandada.
-
@indruh Neil on õigus. L&A
-
@Shadow208 Miks sa poed perse ja toetad neid? Sa ei ole parem ega halvem kui mina, aga me oleme siiski erinevad. Sul pole oma arvamust. Sulle meeldib olla kellegi poolt. Palun avalda enda arvamus avalduse kohta või ära kommenteeri üldse.
-
Väga ennasttäis isik, häirib serveri tegevust ning siis ootab, et teda kummardataks ja lilledega üle käidaks. Lõppkokkuvõttes on siiski meeskonnal viimane sõna karistuse osas, mis tahes karistussüsteemi kasutatakse või ei kasutata.
reaches for popcorn continue...
-
@WhaaatTheHeck Mida pead täpsemalt silmas, kui ütlesid, et häirin serveri tegevust?
Meeskonnal võib olla võim küll, aga kriitikat ei taluta ja ausat tagasisidet vist keegi siin ei austa.
Kahju teist. Ma proovin vähegi olla viisakas ning üritan saada kokkuleppele, aga mitte keegi ei ole viisakas minu vastu. Seega, võib minu avaldus ja kõik kommentaarid kõlada ebaviisakalt, sest minu kannatus teie ebaviisakuse suhtes hakkab lõppema.
Mõistus pole oma teha. Targem annab järele. Vamos Kännukas! #leproblem -
Das L.
-
Kas sa süütasid need puud eesmärgiga metsa põletada või ka majale tuld levitada? Kas sa nägid maja kui süütamisega tegelesid?
-