Selle foorumi parandamine ning minu serveri keelu tühistamine.
-
Mina ootasin enda unban avaldusele sellist suhtumist:
Tervist Indruh! Ma mõistan teid. Aitäh, et aitasid parandada meie foorumit ja serverit. Mina ja kogu meeskond vabandame, et serveri keeld sai tehtud. Enam sellist asja ei juhtu ning nüüdsest hakkab serveris kehtima hoiatuste süsteem.
Parima serveri loomiseks ongi vaja meil klientide tagasisidet ning see on esmatähtis meie edukusele. -
meeskonna arvates ei sobi hetkel meeskonda. L&A.
-
@indruh Oeh, kas räägime ka mis teglikult juhtus?
Tõsi on, naiivselt ehitasin puust majad villageridele, sest ei osanud arvata, et keegi tahab neid ära tappa (mida sa ka edukalt tegid).
Kui Sinult küsiti, et kas tead asjast midagi vastasid "ei tea", kui aga küsiti "miks seal siis olid" vastasid "ma ainult spawnisin sinna".
Sa ei vastanud et "ah põletasin niisama metsa", Sinu jutt muutus alles siis kui vahele jäid.
Väita, et "Sa ei muutnud minu ehitist, tuli muutis" on sama hea kui "mina ei lasknud teda, seda tegi minu relv".
Ilmselgelt oli Sinu eesmärk pahatahtlik, oleksid viisakalt palunud vabandust oleksin mina palunud ka banni maha võtta, aga nüüd mind isiklikult häirib, et valetasid ja nüüd nõuad veel virtuaalset raha ja vabandust?
Sa tapsid ära hunniku villagere, kes on kasulikud ka teistele mängijatele ja nendest oli mul tõesti kahju.Päris maailmas - kui teed lõkke kellegi kodu juurde ja see maha põleb käsitletakse seda kui süütamist, ei ole juttu et "tehniliselt põletasin maja juures oksi!", ära mängi lolli ja kanna oma karistus ära, paar päeva eemal ja saad edasi mängida.
-
@sannupannu
Aitäh arvamuse avaldamise eest. Külaelanikest ei teadnud mina midagi. Alles nüüd kui mainisid, siis sain teada. Ma vastasin "Ei tea" selle peale, sest küsiti miks maja põlema läks, mitte mets. Ma olingi sinna samasse spawninud, sest päev enne teleportisin end sinna ning sealt ka mängu kinni panin.
Väita, et "Sa ei muutnud minu ehitist, tuli muutis" on sama hea kui "mina ei lasknud teda, seda tegi minu relv". - See pole minu arvates hea näide, aga pole ka halb. Selgitan.. relval on sihik ning kui sihid kedagi pea peale ning lased siis ta ka sinna läheb. Tulega on aga teisiti sõber - Tuli põleb korrapäratult.
Seega ei olnud kogu see asi meelega või pahatahtlikult, vaid katse-eksituse meetod.
Wikipedia ütleb selle kohta järgnevalt. Katse-eksituse meetod on statistiline meetod, mida kasutatakse peamiselt loodusseaduste uurimisel.
Olin samal hetkel ka kõnes enda sõbraga kellele tegin otse ülekannet enda mängimisest, sest olen uus Minecrafti. Hüpoteesiks püstitasin, et maja põlema ei lähe kuna ala on claimitud. Siis juhtus, aga vastupidine. Maja läks põlema ning kustutada seda ei õnnestunud, sest ala on claimitud. Ma ei usu, et minu üks sõber saab mind kaitsta sellega, et ta ütleb et kõik mis ma siin kirjutanud olen pole valetamine, aga ta võib tõesti tõdeda, et olen minecrafti uustulnuk. Seda võib isegi aru saada mind spectate'ides.
Mina võin viisakusest vabandust paluda, aga ma ei mõtle seda kui ma vabandust palun.
Raha küsisin naljaga, kui keegi sarkasmist aru pole veel saanud.
Pärismaailm ja mängumaailm pole sama kullake. Loomulikult sa ka ei tapa teisi inimesi päriselus. Või noh, see oleneb kui segane sa peast oled. See selleks. Sügav kaastunne sinu virtuaalvara ehk külaelanikele. Sa tekitasid enda jutuga sääsest elevandi. Kõlab nagu sul tuleksid nüüd näpud küljest ja on käes maailmalõpp. Kasvata endale munad poiss. Kõik ainult nutavad, on pugejad või lihtsalt alaväärsuskompleksiga siin. Ma mõtlen seda tõsiselt, mitte halvaga. Minu kriitikat austavad paljud inimesed. Austan kui inimesed räägivad minuga viisakalt, aga kui keegi juba on mulle vastanud nii nagu ta on, siis vastan ka mina nii. Palun vabandust ainult enda väljenduste eest. Ülejäänud jäägu siia foorumi ajalukku kõigile lugemiseks.
Korrutan ennast. Minu tahtmine on alati olnud foorumeid ja servereid parandada.Nutke või edasi kõik koos, rohkem ma ausalt ei vasta ja mänguisu läks ka ära.
Lähiajal lasen võibolla isegi enda programmeerijast sõbral selle serveriga veidi lõbutseda.Parimat,
Teie aus, konkreetne ja kriitiline klient Indruh -
@indruh "Lähiajal lasen võibolla isegi enda programmeerijast sõbral selle serveriga veidi lõbutseda"
Kui sa siin ähvardama kukud, siis pole lootustki mingit lugupidamist siin teenida. Ja foorumil pole midagi viga, sa oled ainuke kes siin mingi asjaga hetkel hakkama ei saa. Isegi tüdrukud on saanud hakkama, et avaldusi ja teha ja sina suur mees mitte?
-
@sannupannu
Minu paha. Väljendasin end valesti. Tõesti kõlab nagu mina ähvardaks. Tegelt ta lihtsalt lubas pulli teha. Ei tea kas mängus sees või kogu serveriga. See jääb juba tema teha. -
okei ära rääkisid, 6 päeva pärast teen unbanni sulle
-
@Triinu kuule tee kasvõi hundiratas. Peaasi et te lähitulevikus enam nii kibestunud pole. Mul pea ei võta enam teie sisseelamist virtuaalmaailma ja oi kui tõsine kõik olema peab.
Mõelge kõik korraks asi uuesti läbi. Asi pole ju üldse hull kui valja arvata kõik kommentaarid esialgsest avaldusest.
Mina panin metsa põlema uudistades, siis hops maja järgi. Kustutada ei saa. Mida ma tegema pean? Ja siis lambist 10 paeva mängukeeldu.Sigakõva ikka. Teil raudselt uhke tunne nüüd, kui kõik tähtsad pead kirjutanud on ja minul osapooli pole, kes mind südamest mõistavad.
Tegelt lükka see unban endale sügavale anaali. Vabandust veelkord nõmeda väljenduse pärast. -
@indruh Issand kui nilbe
-
@Triinu Ma tõesti vabandan ja ma võin ka teie kõigiga mingi päev seda kõike koos kuskil kõnes arutada ning enne kui ma rahus magama saan minna, siis tulen korraks tagasi kõige alguseni, miks unbani nõudsin.
Nimelt Karistaja Lil_Kiddoo pani bani põhjuseks täitsa sellise asja mida isegi reeglites pole. Selleks on "Griefimine". Te võite kõik järgi vaadata, aga sellist sõna te reeglite seas ei näe. Sealjuures Back Abuse oli kirjas reeglistikus, aga selle eest võib panna 3 päeva keeldu. Mulle aga pandi 10 päeva, mis teeb Lil_Kiddoo kohutavaks töötajaks. Miks karistatakse mängijat mitte töötajat?
See on minu esialgne probleem ja tegelt see ongi põhjus, millest paljud teist vist mööda lugesid ja siis muid minu ütlusi edasi hakkasid veeretama aina suuremaks ja suuremaks nagu lumepalli. Te kõik kaldusite pidevalt esialgsest teemast kõrvale.
Eksimine on inimlik, nurrumine on kassilik. Lihtsalt julge tunnistada Lil_Kiddoo, et eksisid ban'i põhjusega. Teiste töötajate toetus on alati tore, aga siinkohal võiks ikka teistel natukene empaatiavõimet olla ka minule.
Ma loodan, et selle kommentaariga piirdub kogu lugu. Ärge palun vastake jälle midagi, et oioi halb poiss, paha-paha. Mul sitaauguni sellest juba. Tulge mõistusele.
-
@indruh Mulle lihtsalt meeldib loodus ja puudest on kahju:(( Aga sellegipoolest ilusat jõuluaega sullegi!:)
-
@Triinu Kuule jah võtan tagasi enda sõnad, mis halvasti ütlesin ja võin veel isegi siin teiega juttu ajada. Siin isegi saab hästi debateerida. Kui te nüüd ka kõrvale kaldute esialgsest teemast siis ma ei teagi kuhu te jõuda soovite. Orgasmini? Võiduka lõpuni minu vastu?
Puudest võib kahju olla paljudel. Minul aga nii kahju pole, sest puid on võimalik alati juurde kasvatada. Ma lähen võtan nädalavahetusel paar leppa maal maha ning teen kütteks.Häid jõule sullegi Triinu. Soovin veel sulle ohutut liiklemist pimedatel aegadel ja libedatel teedel. Hoia enda tervist, pere, sõpru ja lemmikuid.
-
@indruh Väga armas! Püsige ise ka terve, praegu tuleb tõesti liikluses ekstra ettevaatlik olla.
-
See unban avaldus täiesti pointless, paneb lukku äkki ja karistatu on oma banni aja ära?
-
Pange see teema juba lukku, siin pole väga midagi arutada.
@indruh Mina tegin sääsest elevandi? Ma ei teinud isegi kaebust Sinu kohta, liikmed tulid ise vaatama mis toimub, kaebust tulin lugema sest olid mängu chatis jutuks, miks SINA sellest asjast nii suurt probleemi teed, kui see on kõigest mäng ja üldse ei hooli?
Mina olen arvestanud serveris mängides sellega, et lapsed ning lapsemeelsed käituvad nii nagu lapsed ikka ning lõhuvad jne, minule torkas silma nutt ja hala, valetamine ja sellest ka minu kommentaar.Ja huvitavad väited - Sind ei olnud seal üldse, kõigest spawnisid sinna, sa ei tea tulest midagi, põletasid puid, tahtsid ikkagi näha kas minu maja läheb põlema... ehk siis ikkagi eksisid reeglite vastu.
Oleks Sa kohe chatis kirjutanud et "ou, põletasin siin metsa ja su maja läks põlema", aga Sina hoopis üritasid väita et "pole näinud, pole olnud". Ma olin mängus, mu alal oli veel üks tegelane kes läks vaatama, et miks tuleb maapeal põlemise hääl, ning kirjutas et keegi oli seal - sündmuskohalt lahkub siiski süüdlane...
"Rohkem enam ei vasta" - ja siis vastad ikka edasi... otsusta siis ära.Ja Sinu jutt - "see pole ju päris elu" - no just, siin maailmas otsustavad reeglite tõlgenduse üle siiski kohalikud adminnid mitte Sina.
Soovitan teraapiat, minul on ammu uus küla ehitatud, miks Sina siin ikka jaurad?
-
@sannupannu
Sa lugesid ka minu viimaseid kommentaare? See polnud isegi põhjus miks üldse esialgselt kirjutasin.
Mul sellest põlengust savi. Bani põhjus oli vale. See on põhjus. Sa tahad jälle kalduda enda kuskile minevikku ja sealt mind maha teha. -
@sannupannu soovitan veel silma- ja ajuoperatsiooni ka sulle, kuna neid sa üldse kasutanud pole vist?
-
@sannupannu
Sa pole kohe üldse esialgsest põhjusest õieti aru saanud. Millal sa aru saad lõpuks? Kui sul on lugemishäire siis ütle võin ka lihtsamaks lahti seletada.
Taipoh kui keegi veel toob mingeid eelnevaid vestlusi siia tagasi üles. Ma tean, et teile meeldib mu vastu olla, aga te rängalt eksite ja ajate mind esialgsest põhjusest koguaeg eemale. Ma toon lihtsalt natukene tähelepanu tagasi. Te olete nagu lambakari - olete kõik hästi tihedalt koos ja teete kõike koos sama moodi ehk sööte mind kui muru.
Huvitav kaua võtab aega, et vastab selline inimene, kes ütleb ala, et mina saan sinust väga hästi aru vms.
Siin ju praegu peale minu ei saa keegi mitte effigi aru, miks esialgselt üldse kirjutasin. -
Griifimine on karistatav ja läheb reegli alla
1.2. Keelatud on muuta teiste ehitisi nende soovile vastaselt.
(karistus määratakse kahjustuse suurusest sõltuvalt)Muutmine tähendabki igasugu muutust, mida sina nende ehitises tekitad. Antud juhul sa pidid ju nägema, et kellegi ala on seal kõrval, seega ei ole mõistlik süüdata metsa põlema, sest ilmselge on see, et tuli levib?
Kui mingi hull paneb metsa põlema päris elus ja see levib ka elumajale, kas siis arvad, et talle ei laeku mingit kahjunõuet või tagajärge seoses tule elumajale levimisega?
-
@indruh Kõige naljakam on veel see, et minule ei vasta Lil_Kiddoo vaid hunnik temale persepugejaid. Tal on vist raske, sest ma olen siin vist nii palju paugutanud, et tal suu täis juba.