Selle foorumi parandamine ning minu serveri keelu tühistamine.
-
@kults Imelik küll. Käisin reeglid uuesti läbi, aga ikka ei näinud sellist sõna nagu griefimine/griifimine vali kuidas tahad. Võibolla jäi kahe silma vahele. See mida ma tegin sellest ma saan aru ja sellest on mul savi, aga bani põhjusest siiski veel mitte.
Kas keegi saaks mulle näidata ette selle koha kus on kirjas täht tähehaaval griefimine või siis griifimine? Vahet pole mis käändes või vormis.NB ehk "nota bene" tähendab "pane tähele" ladina keeles ja sinna kirjutasingi et sellist asja pole kirjas reeglites. Kuidas ma selleni hiljem jõudsin? vot nimodi jõudsingi. Oleks pidanud selle algusesse panema nüüd tagantjärgi mõistus ütleb.
Muidu jah, läks kogu see asi kahjuks n-ö mölisemiseks ja ülbitsemiseks üle, aga see on selle kommentaariumi mõte. Kõik peaksid saama enda arvamust avaldada.
See, et see liiga pikk on (juba 3 lehekülge), see on tingitud sellest, et mulle esitati erinevaid vastusi ning küsimusi. Mina vastasin neile ja sellega ka kogu avalduse sisu kasvas. Mulle isegi hakkas meeldima see, et tulen õhtul koju arvuti taha ning saan midagi põnevat teha ehk debateerida.Austan väga sinu arvamust. Saan ennast järgmine kord parandada ning paremini väljendada. Sul isegi oli aega, et vastata peaaegu kõikidele minu kommentaaridele, mis on eriti tore. Natukene liialdasin mõningate asjadega tõesti.
Sellest avaldusest on järgnevatel mängijatel hea õppida, kuidas mitte ja kuidas oleks hea käituda.
Lõpetame selle debati, siis kui keegi näitab mulle seda sõna (griefimine/griifimine) reeglites, ok?
Siis on asi vask ja võib lugeda selle edukaks vestluseks. -
@indruh mA SELGITASIN, et griifimine ongi ehitise kahjustamine ning antud juhul täiesti korrektne põhjus, lihtsalt sünonüümne ja mugavam sõna, mis võtab kogu selle reegli kokku.
-
@KarlPro123 Pane see reeglitesse siis, kui see niivõrd mugavam sulle on või siis bani põhjuseks Keelatud on muuta teiste ehitisi nende soovile vastaselt. Jää ühe juurde. või siis pange selle reegli lõppu sulgudes (griifimine/griefimine).
See ei ole ju raske või on? -
@indruh valus ka nii loll olla?
-
HiHiHiHa
-
Karen moment
-
Et komentaarile mingitki sisu ka lisada, siis " järgmine kord parandada ning paremini väljendada" ei ole väga hea lause mida selle peale öelda- mida sa siiamaani teinud oled? Millal õppima plaanis hakata? Sellest olukorrast oleks kindlasti juba üht-teist õppida võinud?
-
-