AaVuzzor eemaldatud meeskonnast meeskonnaliikmete vastu sobimatu käitumise ning vaimse ebastabiilsuse tõttu.
KarlPro123
@KarlPro123
Olen Kännuka juhtkonna liige. Ühtlasi põhiline inimene, kes aitab serveris vigasi parandada ja loob teile Kännukasse uusi mängumoode ning lisasi.
Parimad postitused KarlPro123 poolt
-
RE: Kännuka meeskond
-
Scoobydudu ja VanaPoiss eemaldatud Juht-Administraatori kohalt ebaaktiivsuse tõttu, lisatud veteraniks.
CCmees (CCman) edutatud uueks Juht Administraatoriks.
H6be ja Kooqa edutatud moderaatoriteks. -
Zyte eemaldatud moderaatori kohalt ebaaktiivsuse tõttu, lisatud veteraniks.
-
Kooqa, Smggg, Noball, SuperJuustukas, Sionetter edutatud vanem administraatoriteks.
Priit edutatud moderaatoriks.
Polaroid_ lahkus meeskonnast omal soovil, lisatud veteraniks.
BaixEE ja H6be eemaldatud ebaaktiivsuse tõttu, lisatud veteranideks.
-
RE: #MakeKännukasGreatAgain #RemoveThisRule #FreeMECMAR
antiswear pluginad teevad falsedetecte sest eestikeeles on selliseid roppuseid sisaldavaid sõnu liiga palju, nt politsei traktor pasknäär
-
RE: Mängijate ebavõrdne kohtlemine
Ei näe otseselt, et kultsi määratud karistused on põhjendamatud, ise võib-olla oleks lasknud rohkem veel reegleid rikkuda ja siis tugevamalt karistanud.
-
RE: Alfaglass discord unban ja in game unmute
@alfaglass Ei ole sinu öelda, kes on mängija ja väärt siin kommuunis olema. Karistuse pikkust võib lühendada, kui uusi rikkumisi ei tule. Vastasel juhul tuleb juba palju pikem karistus.
Latest posts made by KarlPro123
-
Kooqa, Smggg, Noball, SuperJuustukas, Sionetter edutatud vanem administraatoriteks.
Priit edutatud moderaatoriks.
Polaroid_ lahkus meeskonnast omal soovil, lisatud veteraniks.
BaixEE ja H6be eemaldatud ebaaktiivsuse tõttu, lisatud veteranideks.
-
RE: Viimne palve
Nagu ma ütlesin, siis selliseid tegusi ei anna mina kunagi andeks.
-
also quote "pika viha pidamine sinu poolt ei ole kuidagi jätkusuutlik ega kasulik kellelegi."
ma ei näe kuidas siinkohal andeks andmine oleks kuidagi serverile kasulik või edendaks jätkusuutlikkust, siin on mindud maani, kust enam vabandust ei ole võimalik paluda (ja peaks isegi olema piinlik paluda)
-
te olete vist peast puhta segased, kui arvate, et pärast selliseid tegusi saab armuande. sama loogikaga mis te arvate, et tapate inimese, siis peaks teile uue võimaluse andma- ei kust otsast? aga teie eesmärk oli tappa serverit
-
RE: kaheksa8 Valvuriks.
Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.