Unsolved Unban Avaldus - Tsaspa
-
Unban avaldus peab sisaldama:
Sinu nime: Tsaspa
Blokeeringu põhjust: "Abistavate programmide kasutamine on keelatud" - 7 päeva.
Karistaja nime: 66tera
Miks soovid unbani saada: Lahkusin suvel ja lõpetasin mängimise, olen seoses reseti ja uue MC update-ga tagasi. Kännuka server on olnud ainuke Eesti server, kus olen terve oma elu mänginud lapsepõlvest saati, pole varasemalt karistada saanud ega hoiatada, olen korralik mängija ning aitan teisi kuidas saan. Minu autoclickeri kasutamis põhjused ei ole olnud kunagi halvad, ma ei kasuta PVP-d, ma ei AFK xp-farmides sellega.Enne kui sain karistada, läksin arvutist eemale ning jätsin autoclickeri tööle, kuid istusin oma saarel, kiviaugus lihtsalt ja käsi peksis. Tunnen, et kui ma olen olnud mitmeid aastaid korralik mängija ning pole varem hoiatada saanud ega karistada siis oleks see aus. Võibolla mind hoiatati aga kuna olin arvutist eemal, ei näinud ma seda ning kui tagasi tulin siis ootas mind kiri:). Paluksin juhtkonnal ban läbi mõelda ning eemaldan programmi oma arvutist. Olen reeglid taaskord läbi lugenud ja mõistan bani põhjust.1.24 -- alguses hoiatus ning kick (Usun ka, et kui oleksin kicki saanud siis poleks ka bani tulnud sest olin arvutist eemal ning reconnect võimalust ei oleks olnud?), hiljem juba 7d ban - miks nii suur? Sest need farmid jätavad jäädava jälje serveri ekonoomia tasakaalu.)
Parimatega,
Tsaspa -
Karistada said sellepärast ka, et sa telesid spawni ja hakkasid seal autoclickima edasi ja inimesi peksma seal kes sulle ette jäid (Tekkisid alredid meile), siiski see ei loe, et peksad kivi näiteks, sa pead ka liikuma vahel, parem kasuta /afk commandi ja oled ka kohapeal kauem kui sa peksad kivi ja tekid spawni mingihetk.
-
Lisaks ka sellele, sul on 2 karistust veel abistavate programmide kohta, see oli su kolmas ban abistavate programmide kohta.