Warpi avaldus
-
Teie mängusisene kasutajanimi: printsess300
Warpi nimetus: Bannerio
Server, kuhu warpi soovitakse: Survival
Mis on warpis huvitavat: Bannerios on väga palju erinevaid bannereid mida saab panna oma sheildile või kasutada oma kodu või warpi kaunistamiseks. Ning iga teatud aja tagant on Bannerios limited edition banner. Limited edition banner on banner mis on poes teatud aeg ning pärast seda tuleb uus banner asemele.
Soovitud ikoon warpile, mida näeb /warp käsklusega: Black Banner#3a
Pildid (vähemalt 3):
Koordinaadid (täpne plokk, kuhu warp pannakse): x: -17102.455 y:67 z: -1597.584. Pange ka palun nii, et kui inimene teleporteerub warp Banneriosse siis talle vastu vaatab Kassi bannerite osakond. -
Miks sa uue avalduse tegid
-
@CCmees Sest ma tahan saada Kännukasse warpi. Ma tean jah et esimesele avaldusele alla kirjutati, et ei võeta vastu kuna sarnane warp on juba olemas, aga samas warp KolmPõrsast (KolmPõrsast müüb enchanted booke ja armorit) võeti vastu kuigi warp raamatukogu (raamatukogu müüb enchanted booke) juba eksisteerib. Mul pole midagi warp KolmPõrsast ja warp raamatukogu vastu lihtsalt tõin need näitedena kuna need on ka sarnased, sest müüvad samasuguseid asju. Minu warp ja warp Bannerid on jah sarnased, aga samas mul on warp Bannerid banneritest erinevad bannerid ning on ka odavama hinnaga.
-
Meeskonna otsus jääb samaks ning warpi ei lisata.
L&A
-
-