Unsolved Survival custom enchantid: Normal, Spell, Very Special
-
CU tutvustavast nimekirjast või ostu võimalustest puuduvad järgneva väärtusega raamatud: Normal(70 tokenit), Spell(120 tokenit), Very Special(puudub võimalus osta neid).
Minu küsimused on, mis raamatuid saab endale ostes endale nende väärtustega ja kuidas osta "very special" raamatuid?
-
Kirjuta discordi serveris ja saad vastuse kiiremalt
-
Ma ei ole kiiruse peal väljas. Kui ma saan selle vastuse foorumis kätte, siis on teistel ka kohe võimalus saada endale vastus samadele küsimustele, mis ma just esitasin. Ehk ei ole korduvalt sama asja küsimist pidevalt
-
@xSAMURAIx Nii palju kui mina tean Costume enchantidest on see, et käsklust /ce kasutades saad osta Costume enchante ning sealt saab osta mingi teatud kategooria costume enchante aga mitte teatud kindlat enchati vaid sa saad suvalise ja minu arust on sul võimalus saada näiteks very special alt mingi common enchant.
-
Hetkel ma ei usu, et ostad Special kategooria raamatuid ja saad hoopis common raamatu. Muidu ei oleks nendel "väärtustel" väga mõtet.
Very special kategooriat ei ole võimalik valida, aga saan aru, mida mõtlesid. -
@xSAMURAIx Seda jah, lihtsalt mulle on jäänud mulje, et saad väiksema tasemega Costume enchati , sest olen saanud näiteks Transmission II special Ce alt.
-
Bump!
-
Teavitasin, et võib aega võtta, kuid ei pidand kiire olema ju
-
@Uneleja Lihtsalt bump, ei olegi kiire.
-
Kasu ei too aga you do you