Unban Avaldus
-
Tere!
Mängusisene nimi: Deathsinger135
Blokeeringu põhjus: Abistavate programmide kasutamine.
Karistaja Nimi: Sionetter.
Miks soovin unbanni saada: Soovin saada unbanni, kuna, tegemist on false banniga, banni põhjuseks oli see, et väidetavalt olen kasutanud xrayd diamondite mainimisel, kuid sellist asja pole olnud, olen viimase 4 päeva jooksul, ehitanud enda ala peal warpi hoonet, ning vahepeal käinud ka mainimas materjalide jaoks, kuid pole kindlalt kasutanud xrayd mida väidetakse, et olen kasutanud. Kuigi, on tõesti olemas mul texture packides xray, siis pole mul põhjust seda kasutada, kuna esiteks, mulle see server väga meeldib, teiseks, on mul olemas kõik mis mul vaja ja kolmandaks, ei ole ma kunagi soovinud saada banni siit serverist, kuna mulle väga meeldib siin olla ja teistega koos mängida. Nii, et sooviksin saada unbanni, kuna tean, et ma pole xrayd kasutanud, ning jään endiselt arvamusele, et tegu on false banniga. Kahjuks, pole mul tõestust, anda vastu adminite tõestusele, kuid see tõestus mis nemad mulle näitasid pole minu jaoks piisav tõestus, kuna koht kus väidetavalt mainisin xrayd kasutades asub koopas, kuhu on võimalik väga kergesti juurde pääseda. Seega, palun vaadake üle, sest mina olen endas täielikult kindel, et xrayd mina kasutanud pole.
Tervitustega,
Deathsinger135. -
Need diamondid olid kivi taga laes koops, mitte nähtaval koopas.
-
@Deathsinger135 Ma näitasin pilte ja videot, kus sa olid lõhkunud täiesti avaras koopas, lambist deepslate blocki ära suvalises kohas ja selle taga oli diamond.
-
Unbanned.
L&A
-
-