Unban avaldus - FerreroRocher
-
Tere päevast lugupeetud kaasmängijad
Nimi - FeReroRoCher
Karistaja nimi - Egertike10
Sain banni (17.01), sest tapsin survivalis ära mängija nimega Rebane.
Ma võitsin teda pvpdes ja ta küsis asju tagasi, aga mul oli tol hetkel väga suur läg ja tegin launcherile reseti.
Sisse tulles tagastasin asjad kohe, kuid launcher viskas mind uuesti välja ja mõõk jäi minu kätte. Tagasi tulles tahtsin kohe mõõga tagastada omanikule, kuid oli juba ban - “Varastamine on keelatud!”
Põhjus, miks ma unbani tahan saada on lihtne.
Mul ei olnud midagi halba kavatsuses ja tahtsin asjad kohe anda Rebasele tagasi (rüü juba andsin). Kui ma saaksin unbani, siis ma tagastaks talle ka tema mõõga, mis jäi minu kätte, kui mu launcher kokku pani.
Tegu oli eksitusega admini suhtes.
Mõistvat tagasisidet lootes,
Ferrero -
Poold ikal ühel võib ju mäng kokku panna mäledan päevi kus net oli väga halp ja vaevald sisse sain
-
räägid puhast tõde mees
-
Arvestades, et sa tapsid ka mängija J2germeister ja tema asju ei tagastanud siis karistus õigustatud ja ootad selle aja ehk ära.
Kännukas Store vajadusel kui ei jaksa oodata. -
Lase ma seletan... Ta ütles: “ Tpa teeme 1v1” ja ma läksingi, me ei leppinud midagi kokku, et asjad tagasi jne. Kui ma oleks surma saanud oleks olnud olukord vastupidine. Kui J2germeister suudab tõestada, et ta ütles vahedult enne pvpmist, et asjad tagasi, siis ma panen quiti mainist.
Kokkuvõteks: Ma ei pea talle tagastama asju, sest me tegime 1v1 ja reegleid polnud. -
@fererorocher te leppisite küll et asjad tagasi, mul on proofi kus sa ütlesid ja discordis on ka pilte kus sa ütlesid, et asjad tagasi.
-
rutle näita
-
Unbanni Poolt ,kuna ta väitis ,et tal polnud midagi halba plaanis.
-
Kas korravalvurid üldse vaatavad unban avaldusi? smh
-
ferero mis su discord
-
robin#9237
-
@rutledge19 ajas sassi
-
kaua läheb korrahoidjatel aega, et see unban avaldus läbi lugeda?
-
Unbanned, lukku.