Milles asi? Miks ban 2. Kuna eelmine pandi lukku for no reason. Palun mitte suvalist prügi ajada eksju
-
Sinu nime: 2BadForMe
Blokeeringu põhjust : Läbikukkunud rank scam.
Karistaja nime : CoolGirlCool
Miks soovid unbani saada : Noh nii. Hakkan siis siia mingit referaati kirjutama. Noh nii. Ma tulin kell umb kell 11 sisse. Nii. Hakkasin oma protti ehitama. Nii. Suvaline vend tpab mind mingi tund hiljem. Olen nagu oke. Võtan vastu ja vend proovib tp killida. (Poltergeist life saver eksju?) Ma tapan venna ära. Vend lendab ülesse ja tp killib TheDavidEsti ära. Siis hakkab minu hunt vennale kätte maksta. Reportin venda. Proovin venda tappa. Umb tund hiljem saame venna banned. TheDavidEst sai oma asjad tagasi ja vahepeal sain ma vennalt TheDavidEsti axe omale. Panin hoiule ja andsin hiljem talle. Karl tuleb sisse. See tp killer tuleb altiga sisse. Proovib tp killida. Ütlesin Karlile ja vend märkas. Sai banni. Nii. Ta tuli veel paari altiga sisse ja proovis tp killida. Karlil oli hea bannida eksju. Nii. Pärast seda venda enam polnud ja ma läksin oma protti edasi tegema. Mõtlen, et ah. Mis siis ka ikka kui teha super smelter. Hakkasin tegema. Oli palju ironit vaja. Küsisin puitu ja ironit. Sain oma stuffi aga ei olnud piisavalt ironit. Läksin kaevandama ja edasi tegema. Nii. Siis tuli 16:40 ja ma pidin jätma selle poole peale. Läksin sööma ja valmistusin sünnipäevale minekuks. Kell 17:00 sain majast välja ja läksin sünnale. 19:30 tulen tagasi ja jõuan 20:05 koju. Isal jäi samal ajal jalg oma auto alla kuna ta oli purjus ja autol oli tagatuli läind. Tulin tuppa. Jõin. Mõtlesin, et ah. Lõpetame siis selle super smelteri ära ja vot. Olen banned. WDYM. Küsisin discordis ringi, et ah mis toimus eksju? Õeldi, et olin mingi vahepeal sees. Arvutasin umb kokku ja ma sain hacki pärast seda kui ma minema läksin. Paar minutit pärast seda. Mida lampi. Õeldi, et kas mu alt pole v2ike_poiss või midagi ja ma ütlesin ei. Kuna minu viimane acc millel mängisin oli Mronan vist.. Täpselt ei mäleta. Samuti paar resa tagasi kingiti mulle perma titaan. Ei saa aru milles asi? Kui oleks võimalik sooviks unbanni. Mul võis olla nii, et mu ip alla sattus v2ike_poissi acci aga see acc pole minu oma ja mina pole selles süüdi. Kui oleks võimalik saan unbanni. Kui ei ole võimalik siis jah. Siis kannatan need 14d ära. Pean mõtlema midagi muud mis vahepeal teha. Olen väga pettunud.
Heade soovidega,
2Bad -
Oleks võinud eelmisest avaldusest õppida ja jätta oma elulugu välja.
Minuarust me jõudsime eelmises avalduses otsusele, seega miks sa uue tegid?
-
@WhaaatTheHeck Mul vaja konkreetset vastust. Ei viitsi jälle kirjutada niiguinii. Lisaks. Mul oleks vaja pealtnägijaid mitte ainult suvalisi
-
Konkreetne vastus, nagu ka eelmises avalduses - minu poolt unbanni ei tule. Kõik.
-
@WhaaatTheHeck Noo olgu. Palun mitte enam kirjutada eksju.
-
@WhaaatTheHeck Olgu luban kirjutada praegu. Aga ma sain banni for no reason. Tahaksin ikka proofi ka näha
-
@2BadForMeOnH2das
Oot oot, miks mina, kui sulle banni panija, järsku enam avalduse alla kirjutada ei tohi?
-
@WhaaatTheHeck
. Vaata seda sa hakkadki mul siin ajama. Sellepärast ei tahtnudki.
Nüüd saad aru? -
Kui on võimalik anda uus võimalus isegi siis kui ma pole midagi teinud siis oleks tore. Peab tõesti oma parooli ära vahetama. Kui ei siis gg server. Olen ikkaveel väga pettunud
-
Bruh see teema unustatakse varsti ära
-
@2BadForMeOnH2das
Sellise ülbe käitumisega ei ole sul lootustki.
Proofi toon siis, kui arvutisse jõuan.
-
@WhaaatTheHeck No olgu. Kannatan siis ära selle mida ma pole isegi teind. Gg server. Gg
-
-
@WhaaatTheHeck Ahah. Vot. Mind lunastati. Opaa. Küsige talt kus ta elab. Ma elan Tallinnas Pirita linnaosas. Vabaõhukooli teel.
Kui võimalik proovin selgitada seda, et mina pole v2ike_poiss. Sellel hetkel oli meie ip sama siis. Mul igakord erinev vend kellel sama ip suht -
Jube mõelda sellele, et ma lic pean süüdi olema selles mida ma pole teind. Jube.
-
Aa. Nüüd kui ma mõtlen nendele piltidele, kas ei peaks olema nii, et kui nt v2ike_poiss või keegi teine saab banni ja kellegil teisel on sama ip mis sellel vennal kes sai banni, siis see vend kellel oli sama ip ei tohiks saada banni. (Juhul kui see sama vend ei riku reegleid kellel oli sama ip mis sellel kes sai banni)
Muidu on nii, et bannite ära venna kes pole üldsegi midagi teind.
Nt on olnud mingi eemal paar kuud nt ja tuleb siis uuesti sisse päevaks ja tal ühe vennaga sama ip ja see vend kellel oli tema ip sai banni ja siis saab lamp see vend kes lic tuli sisse ka banni. Noo siis võite õelda, et see vend paneb quiti. -
Lukku, unbanned. Thank god. Aga see v2ike_poiss peaks saama perm banni 2 inimese bannimise eest