Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Unban Notkorvits

Arhiiv | Unban avaldused
    3
    3
    113
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      NotKorvits last edited by

Mängusisene nimi: NotKorvits
      banni põhjus: Griefimine
      Karistaja nimi: McRonalds
      Aeg: 7day
      Miks sooviks unbanni saada?: Ma tunnistan , et lõhkusin selle inimese alal , aga vannun , et panin kõik asjad ilusti tagasi tegin korda. Nagu McRonalds mulle rääkis , et kohe kui ma lahkusin tuli minuti pärast mingi teine vend kes polnud mina ja hakkas griefima.

Põhjus miks ma lõhkusin: Põhjuseks oli see , et ma alguses testisin kas tal prott peal siis ei olnud ja ma olin level 40 ja mõtlesin , et enchantin , aga seal polnud enchant table siis ma lõhkusin ära käisin kodu juures ära ja tulin tagasi tegin kõik korda.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Matu69
        Matu69 last edited by

Poolt.

• aa
          aa last edited by

lol oota ära

• 1 / 1
          • First post
            Last post
          • 1.1. Keelatud on kasutada abistavaid programme (fly, speed, jesus, spider, fastbow, antiknockback, xray, killaura, chestesp, macrod hiirtel (mis teevad suure ebainimliku CPS-i jne), v.a autoclickerit plokkide asetamiseks ja lõhkumiseks ehitustöödel. Skypvps on lubatud autoclickerit kasutada üksnes XP ja lumepallide loopimiseks.
            (karistus - max igavene blokeering, esimene rikkumine 7d ban, teine rikkumine 14d ban)

• read more
          • B

Sinu nime: Buustujurger
            Blokeeringu põhjust: Kasutasin xp farmis autoclickerit
            Karistaja nime: Hapukoore_salat

Miks soovid unbani saada: Kasutasin xp farmis autoclickerit ning sain banni kuid arvan, et karistus on ebaloogiliselt pikk. Istusin farmis kui sain 7meks päevaks banni mis minu arust on autoclickeri eest väga karm. Saan aru, et autoclicker on reeglite vastane kuid ikka arvan, et 7 päeva on lihtsalt ebaloogiline. Saan aru, et karistus peab jääma kuid loodan, et seekord lühem.

• read more
          • 4448f3b2-4b6c-42cd-97c3-618ccf5ba140-image.png
            mis kostad peremees

• read more
          • T

Breedisin oma lambaid enda kodus ja siis järsku viskas mind mängust välja ja ütles, et Babagoii bannis mind abistavate vahendite pärast. Palun ütelge mulle millal ma kasutasin abistavaid vahendeid!

Soovin saada unbanni võimalikult kiiresti kuna mind banniti põhjuseta!

• read more

0

1.6k
          Users

1.5k
          Topics

13.0k