Sinu nimi: Alfaglass
Blokeeringu põhjus: Discordis "Korduv asjatu pingimine, solvamine, ropendamine jnejne" in game sama asi vist idk
Karistaja nimi: zyte
Miks soovid unbani saada: Peamiselt, sest karistuste pikkused on liiga pikad. Mind pole hiljuti karistatud, saanud vaid paar hoiatust. Karistused tulid koheselt peale zyte pingimist, ei midagi muud. Oletan, et zyte on ennast täis ja arvab, et tal on õigus mind serverist eemaldada lihtsalt, sest ma talle ei meeldi. Ta sooduskohtlemist tõestab pärast mulle mute panemist teiste reeglite rikkujate ignoreerimine. Näiteks gold, kes spammis @alfa chati 5+ korda. Enda kaitseks ütleks veel, et pole otsest reeglit mis keelaks mul teda pingimast. On keelatud kaasmängijaid segada või häirida, aga nähes zyte aktiivsust terves kommuunis on teda häbiväärne mängijaks kutsuda.
️
Parimad postitused Alfaglass poolt
-
Alfaglass discord unban ja in game unmute
-
Alfayeet ehitajaks
Teie mängusisene kasutajanimi: Alfayeet
Discord: alfa#1234
Vanus (vähemalt 13!): rohkem kui 13
Kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen ehitanud palju asju, kõikjal.
Mis on teie põhiline ehitusstiil (tüüp, nt modern või medieval jne): Meeldib selline futuristlik, värvilise palettiga ja kastist väljamõtlev ehitusviis.
Pildid teie tehtud ehitistest (vähemalt 4 tükki, väga ilusate ehitiste puhul piisab 2-st): Mul häid pilte ei ole aga siin backgroundis midagi näha https://imgur.com/a/uaRf2fZ
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Selle kontoga mitte lmao.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma nolan (kurb). Ma parem ehitaja kui ryx
Latest posts made by Alfaglass
-
Alfapeet ehitajaks v2
Discord: alfa#2590
Vanus (vähemalt 13!): rohkem
Kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): ehitasin 1kord maja, triinu kiitis et on ilus
Mis on teie põhiline ehitusstiil (tüüp, nt modern või medieval jne): eesti keskmine
Pildid teie tehtud ehitistest (vähemalt 4 tükki, väga ilusate ehitiste puhul piisab 2-st): dav
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: ei ole, ei mäleta küll
Kui vastate jaatavalt, siis miks: dav
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): aktiivsem kui kooaq ![2022-09-29_21.52.40.png](/assets/uploads/files/1664477717703-2022-0 9-29_21.52.40.png)
-
RE: Mis on parimad Ced Armorile ja toolidele?
lucky catch 3 suht op, mul 1 müüa
-
Alfayeet ehitajaks
Discord: alfa#1234
Vanus (vähemalt 13!): rohkem kui 13
Kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen ehitanud palju asju, kõikjal.
Mis on teie põhiline ehitusstiil (tüüp, nt modern või medieval jne): Meeldib selline futuristlik, värvilise palettiga ja kastist väljamõtlev ehitusviis.
Pildid teie tehtud ehitistest (vähemalt 4 tükki, väga ilusate ehitiste puhul piisab 2-st): Mul häid pilte ei ole aga siin backgroundis midagi näha https://imgur.com/a/uaRf2fZ
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Selle kontoga mitte lmao.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma nolan (kurb). Ma parem ehitaja kui ryx -
Alfaglass discord unban ja in game unmute
Sinu nimi: Alfaglass
Blokeeringu põhjus: Discordis "Korduv asjatu pingimine, solvamine, ropendamine jnejne" in game sama asi vist idk
Karistaja nimi: zyte
Miks soovid unbani saada: Peamiselt, sest karistuste pikkused on liiga pikad. Mind pole hiljuti karistatud, saanud vaid paar hoiatust. Karistused tulid koheselt peale zyte pingimist, ei midagi muud. Oletan, et zyte on ennast täis ja arvab, et tal on õigus mind serverist eemaldada lihtsalt, sest ma talle ei meeldi. Ta sooduskohtlemist tõestab pärast mulle mute panemist teiste reeglite rikkujate ignoreerimine. Näiteks gold, kes spammis @alfa chati 5+ korda. Enda kaitseks ütleks veel, et pole otsest reeglit mis keelaks mul teda pingimast. On keelatud kaasmängijaid segada või häirida, aga nähes zyte aktiivsust terves kommuunis on teda häbiväärne mängijaks kutsuda.
️