@Nupzik aight :), muidu suht koguaeg servus, afkin kas farmi jaoks voi siis raagin inimestega
Latest posts made by KoxJoks
-
RE: KoxJoks Valvuriks?
-
KoxJoks Valvuriks?
Teie mängusisene kasutajanimi: KoxJoks
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):Kox#4104
Vanus (vähemalt 13):14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud mõndades väiksemates serverites admin (20-50inimest). Kui keegi viitab/ütleb midagi halvasti,
siis proovin ikka korrale kutsuda või nii.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): peamiselt nsm chillimine, farmimine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Pole midagi halba õelda peale selle, et inimesed kurdavad palju buggide üle.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne : Olen chill, (ei lähe kiiresti/kergesti närvi). Olen chatis hea suhtleja kui vaja :). Negatiivsed : Olen serveris vahepeal afk, kuna pean tegelema millegi muuga(kui ma saaksin selle au endale, siis kindlasti leiaksin aega selle au teenimiseks). (rohkem ma ei leia väga negatiivseid vastuseid).
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Olen saanud 1a tagasi 2 korda mute enda arust. Ei mäleta väga mille, eest aga ma olen sella ajaga muutunud :).
Kui vastate jaatavalt, siis miks: (ei mäleta täpselt, ilmselt sellepärast, et keegi hakkas nokkima ja ütlesin midagi vastu).
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen päevisel ajal aktiivne ( kui tegevust on ).