Kes sa @kults üldse oled? Mingi No-Namer kes hüppas kuskilt välja ja kandideeris meeskonda arvates et võib kõiki mängijaid karistada kes suu lahti teevad. Said töölt kinga, naine jättis maha ja nüüd pole eluga targemat teha kui kandideerida Minecraft serverisse moderaatoriks?
Latest posts made by Drev11
-
RE: Mängijate ebavõrdne kohtlemine
-
Mängijate ebavõrdne kohtlemine
Kaebaja: Drev11, stevenj42, opbanda123
Kaebatav: Kults
Põhjus: Ebavõrdselt karistab mängijaid, paneb mute kui midagi ei sobi. Valib omale meelepärased mängijad ja paneb teistele mute. Arvab et tema on õigustatud. Saad nädala mute kui ütled lumehelves või vaidled kellegiga kes paneb rämedamat teksti kui sina ja still saad ainult sina mute. Kõik viimasel ajal ära tõusnud, võtke midagi ette.
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? Karistab mängijad ebavõrdselt, valib omale meelepärased mängijad.
Lisainfo (pildid, tõestus): Muidugi võib Eltsu19 mulle halvasti öelda ja temaga ei juhtu kunagi midagi. Ning kui stevenj42 ütleb ühe sõna siis ka peab kohe mute panema.
-
Kaebus Lil_Kiddoo kohta.
Kaebaja: Drev11
Kaebatav: Lil_Kiddoo
Põhjus: On juba 2 korda mulle pannud no reason timeouti Kännuka discordi serveris, 1 kord oli, et ma läksin ühte privaatsesse kõnne kus Lil_Kiddoo oli üksinda, ta ootas kedagi, mina seda ei teadnud ja ma läksin kõnne sest mul oli igav, siis järsku pani mulle 1h timeouti, 2 kord oli täna(18. November), kui ta ütles et mustlane on solvamine, siis me Keeks86'ga hakkasime megalt naerma sest me arvasime et see oli rassistlik ja siis ma ütlesin Lil_Kiddoo'le et see on natuke rassistlik ja siis ta pani uuesti 1h timeouti, mulle ja Keeks86'le.
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? Üldsegi käitub väga halvasti ja isegi solvab mõnikord.
Lisainfo (pildid, tõestus): Keeks86 ja V2ik3 võivad tõestada et täna(18. November) juhtus nii, ei teinud midagi muud. -
Kaebus
Olen mitu korda hoiatanud AshFoxxMC mitu korda aga ta ei kuula ja ikka vajutab seda nuppu, käib juba väga närvi. Aitäh!
-
Unban avaldus Drev11
• Drev11
• Rikutud reeglit: 1.4
• HolyPoison
• HolyPoison, ma ei kasutanud buggi ära, ma leidsin buggi ja ütlesin automaatselt CCMehele, kas nii ei olnud CCMees, ma kohe ütlesin sulle et mida asja ma saan endis lennata, siis ma proovisin teada saada kuidas see bug täpselt töötab et teile välja seletada kuidas seda korda teha. Aitäh.
-
RE: Holy Megaloos!
Sisesta oma mängusisene nimi: Drev11
Sisesta oma Discordi nimi: Drev11#4439
Sisesta oma fooruminimi: Drev11
Sisesta Praegune aeg, kaua oled mänginud Survivalis
SURVIVALI AEG: 11 päeva, 3 tundi, 42 minutit ja 20 sekundit
Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Seal on äge, seal saab pvp'da, seal saab peaaegu kõike teha. Ma olen põhimõtteliselt igapäev Kännukas. Seal saab ka sõpradega mängida koos mis on väga hea.
Miks sa peaks võitma? Sest oleks väga äge olla walkspeed 5'ga ja saab discordist maini kirjutada jne.
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: Holypoison
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: opbanda123 -
RE: lamp ban xD
xD vend ise läks alast välja pole minu viga et ta ise läks
-
lamp ban xD
Sinu nimi: Drev11
Blokeeringu põhjus: Player nimega Hecate... lõi opbanda123'me ja ma (Drev11) tulin talle appi ja tapsin hecate... ära. Tema ise hakkas opbanda123'me killima ja ma aitasin opbanda123'me sest ta mu sõber.
Karistaja nimi: CCmees
Miks soovid unbani saada: Sest Hecate... ise hakkas taguma ja ma lih aitasin sõpra.